• GeneralNapoleon
    1.8k
    S obzirom da Bakrar moze igrat i krilo ak se me varam i s obzirom da ga se vidi "samo" kao treceg napadaca, sto znaci da Kule ostaje, po meni ok opcija.

Jedino kaj se sijecam od njega je ona tekma pod Biscanom 0:0 gdje je terorizirao Sutala i Perica. Dijeluje dost brz i sa solidnom tehnikom. Tak da progutat cu.
  • Nogo
    8.4k
    Mene samo zanima ako već neće doći Mierez zašto se nebi doveo neki drugi napadač sem Bakrara.

Ja se opet nadam da su ovo spinovi i da će Mierez ili netko treći stići kod nas.
  • Jurki
    18.4k
    Znali smo da se nebu dopeljala klasa od špice jer Beljo je definitivno 1. napadač.
    Glupo je u tu priču uplitati tovare, ali moram.. da oni dopeljaju Bakrara.. vec bi bili katastroficni napisi ovde da ce oni uzeti titulu i da mi moramo jos skuriti 3-4 klaftra eura da se pojačamo jer nece ova nova ekipa biti dovoljno dobra u borbi za titulu.
    Ak bu mogel rjesavati.. Goricu, Vukovar, Belupo i Loksu - ok rjesenje.

Edit: da se ne zaboravi.. Rijeka je u zimi dopeljala penzionera Čopa koji im je bil od velike pomoci.

Trener koji zna kaj radi - moze od Čopa i u ovim godinama imati velike koristi.
    Trener koji ne zna - i od Belinghama dobije Slepičku.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Ja sam nakon danasnjeg intervjua mirniji. Ako je 4-5 ljudi u klubu ukljucujuci Bobana analiziralo igraca i medusobno raspravljalo i reklo da je to to...
  • Hectorharatti
    311
    a brate sta si ti mislio… da su na slijepe oci i na menadzerske preporuke dovodili igrace bez da ih pogledaju.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Ja sam mislio da je Dabac lupio sakom u stol i rekao "dosta slikanja, sad je na meni red da dovedem jednog igraca".
  • Kikster21
    2
    Meni nije problem to što je Bakrar više je to što ćeš vjerojatno trećeg napadača platiti milju eura možda više, a nemaš kapitalno krilo.
  • Jurki
    18.4k
    ko ce ga znati kaj se smjera. Mozda se ceka da xy igrac rijesi svoj status u klubu... jer nije Zvone isel van s imenima.. piskarala tak i tak nemaju pojma kaj se zapravo radi.
    Bilo je receno da je ovo 90 posto napravljen posel.. znaci nisu to svi dolasci.
  • Odani Zgd
    706
    Kako bi Brodić sad legao za rotaciju u napadu,ako se već ne ide na neko kvalitetno rješenje.Još jedan propust M.M.
  • Kikster21
    2
    neki Marco Pašalić za 8-10 milijuna i prodaja Cordobe i Topića nakon toga da se zatvori i to desno krilo
  • Blueshadow86
    3.7k
    neki Marco Pašalić za 8-10 milijunaKikster21

Dobra ideja.
  • cibona
    5.8k
    Nama treba drugi napadač, a ne treći. Bakrar to nije. U rangu je s kulenovićem, a velika većina ne želi da nam on bude druga špica. Nadam se da griješim...
  • Jurki
    18.4k
    bilo bi dobro.. al jebiga nemamo ducan koji bi tu paradu sponzoriral.

Kuzim da zelimo maksimum maksimuma.. ali jbg treba biti realan da smo i do sad skurili hrpu eura.. a i na desnom krilu ti je Cordoba kojem se bu mozda na kraju dala prilika.
    Ako ova ekipa nije dovoljno dobra da dominira u Hnlu (kad se poslozi) e jebiga decki onda mi imamo puno vece i dublje probleme.
  • Krulek
    859
    Mierez ili Bakrar...Mislim da ne treba uopće puno razmišljati. Žao mi je zbog Ramona jer je sto puta bolji od ovog Alžirca, ali ako nije bilo njegove želje onda je nažalost gotovo. Samo se nadam da se nije potrošilo previše novaca na ovog Alžirca jer mi uopće ne ulijeva povjerenje da će imalo biti pojačanje.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Dosadili ste i Bogu i narodu sa krilima.

Natječemo se u ligi u kojoj prvaku na krilima igraju Janković koji nije krilo i Menalo, tovarima igraju Šego i Bamba. Nismo u la ligi ili premierligi jbt. Daj malo spustite apetite i ohladite.

Postove koji se ponavljaju ćemo smatrati spamom i vući sankcije. Doista nemam volje svaki dan pročitati 566 puta da nam treba krilo, a nažalost kao moderator moram čitati sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.