bitnije je ono što će od ovoga doć u sljedečih 5-10 godina nego ovo danas jer ja vidim da dinamo ide na razinu takvu da će nam 24.mjesto u LP bit onak, meee rezultat. — Ludovic IX
zašto? Kakvo strpljenje? — Brusa
Imamo najviše love u Ligi, potrošilo se kao nikada, otpravljene su legende kluba, sve ok. Al kakvo strpljenje?? — Brusa
nije ni Boban bio strpljiv. Otišlo 10 igrača valjda, došlo 15 novih, potrošna valjda rekordna lova na transfere, isplaćene otpremnine.... — Brusa
znači ljudi su ti odgovorili na ovakve tvoje izjave, a ti kažeš da te "samo zanimalo"... — mali M
Brusa čudi me da se nisi zakačio na sramotnu izjavu da ne može nitko pa ni on garantirati osvajanje titule.. jel?
sve jasno, ti budi onaj koji skida glave nakon prvih 15min utakmice i to je okej.. uvijek su postojali ti koji traže garancije i koji su mrvu pametniji.. — mali M
Ne bi on skužio o čemu je Boban pričao da mu to padne na glavu. — Mali Zeus
↪Brusa Tako je, vec sutra trebaju padat otkazi ako u prvih 15 min ne zabijemo gol. — Laugreano
znači ako si se uključio na vlakić komentranja Bobanovog intervjua mogao si ga barem nabrzaka preletiti. Isti taj Boban poziva na strpljivost navijača. Baš ovakvih kao ti koji šize na to. — mali M
Što se tiče tvog zadnjeg komentara koji sam citirao, molim da mi odogvoriš onda, da li smatraš da Boban nije bio dovoljno strpljiv sa Petkom, sa Pjacom (da si gledao intervju znao bi zašto), da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa Mmaeom, Ristovskim, Ademijem i ostalom družinom... Da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa trošenjem "rekordne love" na transfere? — mali M
Da li smatraš da je trebao biti strpljiviji sa trošenjem "rekordne love" na transfere? — mali M
a što točno aludiraš kad kažeš da nije ni Boban bio strpljiv? — mali M
Ali kažem, zanima me ta "strpljivost" jer ta riječ sama po sebi se odnosi na duže vremensko razdoblje. — Brusa
S obzirom da nisi baba vanga i ne znaš kakvi će rezultati biti, pa valjda je logika da budeš strpljiv kako bi vidio ono što sad unaprijed kritiziraš...Ali trošenje toliko novaca bi trebalo biti opravdano dobrim rezultatima. — Brusa
Pa nisam aludirao, mislim da je upis bio jasan, a odnosio se na veliki broj igrača koji su otišli i veliki broj novih igrača. — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.