• shameless86
    362
    ovo je za neki mural/grafit izjava..
  • barbax
    421

befunky-collage_74bv3zB.jpg

ova razina legendarnosti...

PXL_200222_92108192.jpg
  • Dinamovapriča
    520
    Ja bih iskreno jako volio vidjet intervju s našim sportskim direktorom Dario Dabcem. Vjerujem da ima itekako znanja, naravno da nema nogometno znanje kao Zvone, ali sigurno bi rekao nešto zanimljivo. :pray:

Ne mora 41 minuta, može 15-20 i svi zadovoljni! :cool:
  • don
    14.3k
    Bobanova pozicija ne smi bit upitna makar završili 5. u sezoni, a završit ćemo prvi.
  • Paggini
    59.4k
    Ne moraju intervju ni objavljivati, može doslovno samo slika s intervjua
  • Davieboy86
    710
    A nas zadatak, svima nama, od Zone do lokalne birtije je ponavljati samo jednu rijec i kada budu teska vremena : STRPLjENjE!

Mi moramo nauciti zivjeti tu rijec! Punim srcem kako i Zvone radi punim srcem za nas Dinamo!
  • skener
    5.1k
    Razgovor nakon kojeg nema dodatnih pitanja i nejasnoća. sve ti jasno kaže u glavu.

Nije ni čudo da je napravio toliko posla u tako malo vremena.
  • Brusa
    3.5k
    zašto? Kakvo strpljenje? Pa nije dinamo klub koji je nakon 10 godina izbivanja ušao ponovo u 1. Ligu. Prošle godine nismo osvojili naslov za gol razliku, 1 bod... a uz katastrofalno vođenu sportsku politiku.... i sad što bi trebali čekati naslov opet 5 godina ili tako nešto?? Ne kužim. Imamo najviše love u Ligi, potrošilo se kao nikada, otpravljene su legende kluba, sve ok. Al kakvo strpljenje??
    Edit: nije ni Boban bio strpljiv. Otišlo 10 igrača valjda, došlo 15 novih, potrošna valjda rekordna lova na transfere, isplaćene otpremnine....
  • Ludovic IX
    9.2k
    možda zato što je potpuno nova ekipa i možda će trebat i istrpiti i par lošijih rezultata dok to ne sjedne na mjesto.

bitnije je ono što će od ovoga doć u sljedečih 5-10 godina nego ovo danas jer ja vidim da dinamo ide na razinu takvu da će nam 24.mjesto u LP bit onak, meee rezultat.
  • mali M
    8k
    čudi me da se nisi zakačio na sramotnu izjavu da ne može nitko pa ni on garantirati osvajanje titule.. jel?

sve jasno, ti budi onaj koji skida glave nakon prvih 15min utakmice i to je okej.. uvijek su postojali ti koji traže garancije i koji su mrvu pametniji..
  • Laugreano
    4.5k
    Tako je, vec sutra trebaju padat otkazi ako u prvih 15 min ne zabijemo gol.
  • Davieboy86
    710
    Ajd poslusaj jos par puta intervju sa Zvonom. Mozda i skuzis… Hvala
  • Jurki
    18.4k
    bitnije je ono što će od ovoga doć u sljedečih 5-10 godina nego ovo danas jer ja vidim da dinamo ide na razinu takvu da će nam 24.mjesto u LP bit onak, meee rezultat.Ludovic IX

Daj Boze, ali za pocetak ajmo postati konstanta u Ligi prvaka, a ne epizodisti.
    Vratiti se po jacini ekipe na razinu od 2018-2022... a dalje je moguce i to kaj velis.
  • Peškaman
    7.4k

Gospodine Dabac možete li reći nešto više o ulaznim transferima Dinama ove godine?

Screenshot-2025-07-18-13-11-00-222-com-instagram-android-edit.jpg

A nešto više o talentiranom mladiću, Vidoviću?

Screenshot-2025-07-18-13-12-52-383-com-instagram-android-edit.jpg
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Brusa Ajd poslusaj jos par puta intervju sa Zvonom. Mozda i skuzis… HvalaDavieboy86

Ne bi on skužio o čemu je Boban pričao da mu to padne na glavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.