• crophantom
    1.1k
    Kaj se tiče novinara, neopisivo mi je drago sto im je kroz intervju dao do znanja da nije čak problem to sto su zločesti (takvi su svugdje), vec to sto su redom nepismeni i neuki. Bar sam ja to tako shvatio.
  • Twisted1
    849
    Svima nam je jasno da je Boban taj. Jedini sa kojim će Dinamo naprijed.

U slučaju da i dalje ima onih koji sumnjaju, pošaljite im ovaj današnji video i sve će im biti jasno!
  • OsamŠest
    5.8k
    Nikad brže mi nije prošlo jedno poluvrijeme.

Nismo svjesni kaj imamo u klubu. Dinamo!
  • Davieboy86
    713
    Zelim Bobana slusati 24 sata u nizu! Kapetane zivis nas Dinamo i mi zivimo za takvog vodju!
  • Noel
    13.4k

Sviral je sudac malo kraj prije 45 minute al ok.
  • OsamŠest
    5.8k

Kaj kad imamo 5:0, sve je jasno..
  • GOAT
    3.6k
    "Sve sto mi bude, bit ce mi s mojim klubom i sve sto mi bude bit ce mi s mojim narodom"

giphy.gif
  • Noel
    13.4k

Ko završetak prvog djela neke bolesne trilogije. Gospodar Proljeća.
    Sljedeći nastavak Gospodar Proljeća Dupla Kruna.
    I zadnji nastavak Gospodar Proljeća Povratak 1967. Europa Liga.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Kaj se tiče novinara, neopisivo mi je drago sto im je kroz intervju dao do znanja da nije čak problem to sto su zločesti (takvi su svugdje), vec to sto su redom nepismeni i neuki. Bar sam ja to tako shvatio.crophantom

To je jedna sramotna laž, kak je ono bilo? :D
  • crophantom
    1.1k
    to bi bilo idiotski, neodgovorno... dalje se ne sjećam :D
  • Zdravko Maček
    148
    Sjajan interview. Molim uzmimo u obzir poruku na kraju
  • mlinchica
    3.4k
    “Ovo je Dinamovski Dinamo”.
    Nema objašnjavanja, nema opravdavanja, samo svjesnost snage i ideje. I takav stav trebamo svi imati.
    Nikad spuštat glave, jasno pokazat svima gdje im je mjesto i ne dat na svoje.

Samo nam tu i tamo dajte dozu Zvone i sve će biti lakše.
    I nemojte s forama “nema se kaj PU stalno obraćati, objašnjavati”..
    Da, nema ali ovo je Zvone.
    On je lijek za ranu, potrebno ga je samo malo gledati i slušati, on će, uz sve kaj uspješno radi, uvijek i donijeti mir na tribine.
    Treba samo znati prepoznati trenutak, kada krene loše, dodaj malo Zvone.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako krene loše , a treba vremena da se sve to uigra, treba stat iza ovog čovjeka. jer po meni, slaže se temelji nove akademije koja će već za 2-3 godine dat prvotimce direktno iz škole
  • Paggini
    59.4k
    ako krene loše , a treba vremena da se sve to uigra, treba stat iza ovog čovjeka.Ludovic IX

Čekaj samo da na opusu dobijemo gol iz povratne lopte u 16m i Beljo fula priliku nakon toga, vidjet će se ta podrška iz prve ruke
  • Ludovic IX
    9.2k
    za mene to nisu navijači dinama, to su navijači rezultata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.