• xavier
    12.1k
    Bjelica je u Dinamu bio isključivo radi loveMorales7

A radi čega je trebao biti?
  • Crusades
    14.2k
    kad su mu srezali pobjegao prvom prilikom.Morales7

Izgleda da je PR o pohlepnim igračima i nesenzibilnim igračima i trenerom u doba najveće krize upalio.
  • Cosey
    541
    Ne otvara mi, kaj je rekao?
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Ne želiš znat, bit ce ti samo mucno...
  • Morales7
    184
    projekta, stvaranja. Imao je ovlasti kao nijedan trener, ako zanemarimo Zorana iz objektivnih razloga.
  • Morales7
    184
    po tebi nije trebao pristat na smanjenje plaće na 6 mjeseci?
  • Crusades
    14.2k
    u trenutku kad su ga bacili naglavačke iz kluba zato kaj se zdravku dignuo kurac u egzilu, ne.
    Ja pričam o ovome što nije inzistirao na cijeloj odšteti za prijeveremeni otkaz ugovora od strane kluba.

A ako je netko popušio priču iz ožujka da su igrači i Bjelica i stručni stožer hladnokrvna smeća koja ne žele pristat na smanjenje ugovora onda se slobodno može javit za praksu u šrotskim novostima jer ispunjava sve preduvjete za stalni posao tamo.
  • xavier
    12.1k

Znači on bi trebao biti zahvalan na tome? Pa čovjek je profesionalac i radi za novac, a ne za nekakvu "priliku". Uostalom, ni nije navijač Dinama.
  • Morales7
    184
    reci mi koji klub, tvrtka, ili od nas tu prisutnih nije imao smanjenje plaće. U 3 mjesecu se mislio da će korona doslovno dovest do ogromne krize. Svaka normalna i razumna osoba bi pristala. Nije Dinamo /Mamić smanjio plaće jer mu se smanjivalo nego su tako napravili svi ozbiljni klubovi /tvrtke. Bar malo realnosti u ovome
  • Morales7
    184
    svakom treneru bi trebala biti čast radit u Dinamu
  • Kwedi
    3.9k
    Morales, jesi punoljetna osoba i zaposlen?
  • Smotanihaker
    777
    Tako je. Čak bi ti treneri trebali i plaćati Dinamu što ga treniraju. A posebno kada vidimo kako je braći Mamić čast raditi u Dinamu i da oni rade sve besplatno.
  • Morales7
    184
    Kwedi jesam
  • Crusades
    14.2k
    ne besplatno. Na minimalcu da imaju mirovinsko i zdravstveno. :joke:
  • Kwedi
    3.9k
    jesamMorales7

Onda samo pitanje ako ti firma zadnje dvije godine ima 800 milijuna kuna prihoda od primarno tvojeg rada i rezultata, poslodavac ti veli "smanjujemo plaće bez prigovora i pregovora", ti pretpostavljam veliš "na raport, molim smanjite mi još za dodatnih deset posto" ili se pobuniš i pregovoraš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.