• Dani Olmić
    1.8k
    a ja cu tebi sad prije pive rec da si pošteno dosadan. E sad idem pivu popit za tebe
  • don
    14.2k
    Ti si napisao da ja omaložavam transfere DinamaNoel

nisam nigdi konkretno tebe spomenia za omaložavanje već općenito ovdje ljude koji to rade. Ti možeš spadat u ovu drugu skupinu koju san napisa, da ih spuštate odnosno umanjujete učinak/postignuća i sl.

Nastupi u PL su 20Noel

25 i 13 utakmica je propustio zbog ozljede. Dakle, bez ozljede bi odigra sve utakmice.
  • NitkoBitan
    29k
    Ne želim coprat,al u slučaju i neke male ozljede Belje ili Kuleta,opet ostaješ na jednom napadaču.Odani Zgd

E jbg sad ako nisu dovoljna 2 kvalitetna rjesenja za jednu poziciju i treci mladac koji moze uskocit. Niti na jednoj drugoj poziciji se ne trazi tri rjesenja osim u spici.
  • BBB Sibenik
    6k
    To što privlačimo unutar jednog prijelaznog roka Villara, Ljubičića, McKennu, potencijalno Zajca je primarno efekt Bobanove karizme i njegovog imena u svijetu nogometa.tp1997

Strah me pomislit kakve sve smo igrače mogli dovest možda samo godinu dana ranije al dobro nema ništa od toga. Ovo je jako dobra momčad već sad, trener će valjda to sve ok znat slozit al nešto se jebemu mater i pita te igrače. Moraju ginut ka pasi za Dinamo bila to Gorica il neki klub iz Europe sa druge strane. Stvarno očekujem to, ovo je totalno novi Dinamo, novi mladi igrači željni dokazivanja.
  • MAGDA7
    26
    Ajmo po desno krilo Zvonee!!
  • Amigo86
    38
    https://www.transfermarkt.com/lucas-ribeiro/profil/spieler/612880
    Napadač vrijednost 2.50 mil, gol protiv borrusie na svjetskom sada...po meni bomba opcija za napadača može igrat i desno krilo...
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Plus Mudrazija a trenutno i Hoxha koji mogu u nuzdi krpat spicu kao sto to cesto bude i u zadnjoj liniji.
  • Hebimir Strašni
    102
    Nemaš ti pojma :razz: ak' dođe utrpo bu 15+ komada od toga bar 8 u Europi. Samo nebu on došo to su dnovinarske bajke. :grin:
  • Odani Zgd
    700
    Nije pod mus da ga moramo dovest,al opet igramo na tri fronta,ima dosta utakmica.Bojim se samo da se ne ponovi prošla sezona što se tiče ozlijeda.Al dobro bolje i ništa ne dovest,nego bilo šta da popuni kadar
  • Keyser Soze
    14.8k
    Pretpostavljam da bi dolazak Zajca i drugog naparača zaključio naš prijelazni rok, ja bi krenuo i po krilo, nebitno lijevo ili desno.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Zajc, Aubameyang i obostrano krilo , i zapri lesu Zvone.
  • Dani Olmić
    1.8k

Tako je - moze Zajc, napadac i krilo

Uhhh Auba bi bome dobro legao :fire:
  • Marcinko
    761
    Moje neko mišljenje je da će po krilo krenuti tek u 8 mjesecu ako se pokaže da Vidović i Lisica nisu optimalno rješenje, prije toga sumnjam, a do Osijeka će još doći Zajc i eventualno napadač.
  • CastAway1986
    3.5k
    Bakrar je i napadač i krilo , možda ga stvarno dovedu na kraju ako je toliko Dabac zapeo za njega ! U Istri je bio prilično dobar , sjećam se utakmice s Istrom kad je od Perica i Šutala doslovno pravio amatere..Zašto je karijera krenula nizbrdo u MLS-u tko to zna
  • Mlađi referent
    13.5k

Nije karijera Bakraru uopće krenula nizbrdo

Bio je rezerva u Setifu, u Istri i otišao bit rezerva u NYC. On je loš igrač i zato ima takvu karijeru.

Ili da budem blaži, rotacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.