• Mali Zeus
    20k
    Uostalom, Grabara kaže da je najgori suigrač jer se s njim jednostavno nije slagao i jer je eto radio neke vježbe sam, nije se osvrnuo na njegove kvalitete, al naravno iz naslova pomisliš da je najgori ikad.
  • marcio amoroso
    47.6k

Dobro kujtime jebem mu miša. Razumjeli smo.

-Grabara jeben karakter, ali kralj.
    -McKenna nema pojma, ali držiš mu fige.

Ne moraš to ponoviti još 25 puta u različitim oblicima i postovima.
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    Ajmo vidjeti. Nek nasadi masnokosog par puta na koljeno i ja mu dajem prolaznu ocjenu :cool:
  • Ludovic IX
    10.2k
    mi se možemo samo nadati da onaj tko ga je iz dinama gledao i pratio zna malo bolje procijeniti igrača od našeg forumskog kolege. ako je kolega u pravu, onda nema smisla plačat skaute i analitičare.. sam nek se jave na zonu i dobit će sve informacije
  • tp1997
    2.3k
    Mislim da će McKenna najviše doći do izražaja u jačim tekmama u Europi, kada je ključna duel igra i igra u niskom i/ili srednjem bloku, i gdje stara otočka formula "nabij je što dalje od sebe" najbolje prolazi.

Tu se neće ni nalaziti baš u situaciji da mora na širokom prostoru braniti tranziciju ili graditi igru pa da popusti pod presingom
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Dosao je kao najjaca karika za obranu od prekida , jaca strana mu je to . Nisam bio odusevljen ,ali ok ,kod vecine skandinaviskih momcadi prekidinsu Jaka karakteristika i radi se puno na tome. Svi ucestvuju u tome , a u njegova obranu ide taj podatak da je Kopenhagen bas loš u branjenju prekida . Tamo je bio najsporiji igrac u liniji sto ga je cesto uvaljivalo u probleme, Nasa liga je opet drugacija , rijetko su Ono koji igraju pressing na nas pa opet se nadam da ce se to dobro izbalansirati , ali vrzina mu nije vrlina i zbog toga mu nebi trebala odgovarati Nas nacin postavke igre di se igra u liniji . Ono sto Sam vidio je da je nesiguran kod iznosenja lopte ,i tu se momcad baci u probleme . Pas igra i iznosenja lopte , a opet kazem jeben los start , nesigurnost dolazi sama po sebi. Skandinaviskih nacin igre nije za svakog. Pa mozda je i to nesto sto je uticalo na mene . Ta nesigurnost. Ja Sam bio izgleda kao ekipa ovdje na zoni i Mmae . Koga god Sam pitao bio je dobar u ferdiju. Kod nas par gresaka i onda cijelu tekmu samo vidis njegova greske i postaje flop big time. Fuck me , mozda Sam i ja takav bio prema Scottu :rofl:
  • don
    17.4k
    koliko si utakmica McKenne pogledao dok nije igrao u Danskoj?
  • ZGBhoy
    1.8k
    Posto pratim Skotsku Ligu 20 i kusur Godina mogu rec da sa ga pratio dosta, u Aberdeenu je bio odlican, isto u Nottinghamu nema primjedbe za Kopenhagen i Las Palmas nemrem nis rec jel te Lige ne pratim.
    Medutim smatram da ga je @deda najbolje opisao:

"On je samo jedna od karika lanca koji bi trebao biti jak. On donosi masu, čvrstinu, skok što neki drugi stoperi nemaju u dovoljnoj mjeri. Ti drugi imaju ono što McKenna nema"
  • Roky
    46
    U Las Palmasu gledo sam sofu i neke ocjene protiv jakih klubova vecinom je imo ocjenu oko 7 cak i preko 7..pod jake smatram Atletico,Barca,Real itd
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    i ja se to nadam al eto valjda je neko Pratio i Mmae , i sve Ove koji se jedva rjesavamo. Tanka je linija izmedju pogotka uspjeha i kiksa haha
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ni jesnu uzivo, gledao Sam ga u reci nekoliko puta i u forrestu, ali nebitno uvijek Sam naglasio na Ono sto Sam ja vidio i nacin na koji li igramo/zelimo igrati. da Sam tu skeptican
  • don
    17.4k
    eto, pamtiš iskustvo iz Danske koje je očito bilo lošije. Da je sve ostalo bilo na odličnoj razini sigurno ne bi bia dostupan Dinamu.

mislin, čovik je reprezentativac Škotske, o čemu pričamo uopće. Drugi par čarapa je oće li se snać u klubu.
  • rokikaciga
    8.1k
    Kule je limitiran napadac i to svi znaju. I takav je zabio preko 20 golova sta vec godinama unazad nismo imali.

Problem je sta se Kuleta naziva drvom, vrijeda jer pokazuje emocije kojih presusno nedostaje u nogometu (uostalom jer je "Mister" stavio Mangu Kangu u prvih 11 nakon kaj je Kule zabio 4 u 5 utakmica, jebote disrespect i ja bih tako prkosno reagirao), omalovazava i ono nogometno sto ima. Vecina navijaca Dinama govori kak Kule ne osvaja duele a decko je 90om centilu u HNLu, ako ne i vise, u osvojenim zracnim duelima.

Zadnju utakmicu je imao svojih trenutaka, ali se izborio za gol.. jednu akciju je sam uzeo loptu, poveo kontru 30 metara i dao u prostoe Vidovicu i ispratio akciju do kraja..onda je odigrao petom Stojkovicu ali je Stojke mogao bolje reagirati i izfubio je loptu.

Trazi se da se dovede nekakvi Azoni, Ryani itd

Kaj ce takve vise doprinjeti Dinamu u ulogi druge spice umjesto nekog tko zivi, dise Dinamo i to svakodnevno pokazuje? Dajte najte.

Kule je uz sve svoje mane savrsen igrac za imat u svlacionici jer strancima pokazuje kaj znaci Dinamo i uvijek je 200% spreman. I na kraju krajeva - savrsena zamjena Belji.

Kule treba "madionicara" uz sebe. Nekad je to bio Petko, Bati kad mu se igralo u HNL-u..a sad ima Villara, Vidu, Belju da ne nabrajam dalje.

Smatram i smatrat cu da bi Kule donio vise Dinamu nego da ga se proda za 4-5m eura i dovede nekakav Ryan kojeg ce se platiti odstetu i jos veca placa nego Kule i jos bonus za potpis....i stranac je.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    imas pravo ,da je sve top nebi zavrsio kod nas . Ali nismo nismo ni mi maciji kasalj. Mi smo Dinamo Zagreb i bas to treba biti mamac za igrace izvan liga petice ,koji se odlucw za grcku ,belgiju pa cake u ovom slucaju i skandinaviju ,posebno dansku koja moze privuci jako dobre i kvalitetne igrace za neke realne cijene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.