• El Madrigal
    522

Nisam ni mislio da je nesto ozbiljno. Priča kao da je došao igrač iz 7. HNL i ono stvarno nema pojma....
  • mali M
    8k
    Isto kao za prvih 11,tako se mora znati tko ti je starter i u napadu.Odani Zgd

dvoumio da ti odgovorim pa odustao, ali eto.. znači naravno da se mora znati tko ti je starter u napadu.. mogli smo mi Belji obećati i Zlatne dukate da mu zasviraju svaki put kad zabi gol, ali ako se ne snađe prvih 5-6 tekmi neznam ja tko će ga dalje držati u prvoj. Prva nije nikome zagarantirana. Isto tako stalno podcjenjujete da igramo na 3 bojišta bar do zime, pa nemože niti jedan igrač to solo držati, to smo vidjeli prošle sezone..
    Što se tiče Kulenove kvalitete svatko tko je na forumu duže od mjesec dana zna kakav je moj stav o njemu, ali mi se neda zbilja više raspravljati o njemu.. Nek se pretvori u reinkarnaciju Mandžukića nitko sretniji od mene, ali kako sam i napisao ovom Yasutu, Kulen je imao JEDNU dobru sezonu u Dinamu, ma u karijeri i sad ga se kao podcjenjuje... I opet naglašavam od svojih, kolko 18 golova u HNL-u, 15 je valjda zabio 3 ista kluba.. Ne ponavlja mi se više ništ za njega, on neka ljutito lupka svoja prsa prema zapadu najavljuje velike stvari...
  • PetkoDaniOršaGol
    365
    ma stoka novinarska... a ovaj poljski glupan kojeg citiraju je imao više sukoba sa suigračima, protivnicima i tribinama nego kaj ima nastupa za klub. Debil.
  • Dinamo-SB
    468
    Scott McKenna zvuči na papiru kao super pojačanje i ako se vec uspoređuje s Mmaeom, pri tome ne uzimajuci u obzir Mmaeove tekme u Dinamu nego trenutak potpisa,gledano na papiru i CVu - Scott McKenna neusporedivo bolji. Mmae ce mi biti enigma dok živim. Dat ugovor razine kao da smo Bundesligas i to 4-godisnji igracu Ferencvarosa,koji je vec imao povijest cudnog ponasanja mi je nevjerojatno. Treba biti iskren da su tu svi zakazali - od uprave pa i samih nas navijača i simpatizera da nije bilo nikakvog preispitivanja i kritike kada je dolazio nego tek kada je pokazao loše igre. Hvala Bogu pa ce ga Qarabag uzet na 2 god i pokrit nadam se barem veliki dio plaće. Ostaje onda jos jedna godina ugovora za koji se nadam da ce prihvatit neki sporazumni raskid. Iako,ako mu karijera krene u silaznoj putanji, Mmae ce trcat po maksimiru jos tu jednu godinu,ali ovako smo barem koliko-toliko umanjili štetu. Nadam se da je ovo lekcija da kod igrača se mora gledati i kakav je karakter jer najmanji je problem sto je Mmae promasaj,okej desi se,ali taj tip je bio spreman jos 3 godine ugovora trckarat po maksimirskoj šumi da prima lovu i to s razlogom jer ima ugovor kakav u Emiratima on ne bi dobio.

Btw. zna li se na koliko je godina potpisao ugovor Scott McKenna? Iskreno,taman da se pokaze kao dobar,necu biti odusevljen ako je opet 4 godisnji ugovor za igrača od 28 godina.
  • Odani Zgd
    699
    Sve štima,nisam ja ni mislio ništa loše za Kuleta,nego ako bi se dao unovčit za lijepu cifru,zašto ga ne prodat,jer u ovom trenutku očito nije prva opcija.
  • mali M
    8k
    ma daleko od toga, ali ga nikako ne prodati dok ne dođe netko drugi.. dosta mi je više muka od prošle sezone kad nije imao tko igrati napad..
  • Draž
    1.6k
    Kaže Poljačić: "Imao sam situacije na treninzima gdje smo radili na nekim vježbama i on je triput to napravio po svome. Četvrti put sam mu rekao da to ne radi tako i on je peti put opet napravio isto."

To je to. Izgleda da će ovaj Skot biti pravi Škot. Lajkam.
  • C@ptain Koons
    148
    Btw. zna li se na koliko je godina potpisao ugovor Scott McKenna?Dinamo-SB

Ne znam, ali mi ima logike da je 2+1.
  • Jurki
    18.4k
    Kaj se Kulena tice.. vrijedi isto kak i za sve ostale igrace. Biti ce dovoljno minuta i za njega i Belju, a bome i za Kulusica ili nekog cetvrtog napadaca jer tempo bu ubitacan.
    Ako netko misli da bu Beljo mogel odigrati tekmu u cetvrtak i za 3 dana opet.. je luđak koji ne prati nogomet i nema pojma o nicem.
    Nemamo 40 igraca u rosteru pa da se bu za nekog moglo reci da bu preselil trajno na nk Recaro ili tribinu.
    Bas ta nemogucnost kvalitetnog rotiranja nas je i kostala svih sranja koja su nam se desila prosle sezone, pocevsi od ozljeda do losih igara, poraza i na kraju rezultatskog karambola.
  • NitkoBitan
    29k
    Topica prekomandirat u trecu spicu a dovest desno krilo. Kulusic je koliko znam done deal, ide u Vukovar na posudbu.
  • Dani Olmić
    1.8k
    s tim da jos moras uzet u obzir da bi mogao sletit neki napadac :eyes:

da, desno krilo pod mus
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    taj poljski glupan je najbolji golman kojeg su ikad imali , lik koji je otisao za ozbiljne novice za jednog golmana u wolfsburg a kojeg je scoutirao i doveo Liverpool Jos kao klinca. Jedino se zapitaj i procitaj malo prije nego sto gluposti pocnes pisati. Frajer se sukobio sa jednom igracem koji mu je dovesen kao zamjena kad mu je slomljen nos i jagodicna kost. Medjutim ludjak se vratim prije svih prognoza i uzrok nazad svoju jedinicu, Konkurent mu poceo plakati novinarima jer mi je kao obecano da ce braniti. Taj Golman kojeg zoves glupanom je Kamil Grabara. A za Scotta Mckeena bumo vidjeli. Ja Sam ga gledao kao sto Sam napisao bezbroj puta i zivo i po meni nije bolji od niti jednog koje vec imamo. Daj boze da se kod nas uklopi ali cisto sumnjam . Nadam se da ce zona biti ista sa njim kao sa svom ostalim strancima ,da ne bude dvolicnosti. Jer su se kanga ,mmae i Cordoba razapinjali ovdje radi svake greške ,a neki nisu dobili priliku uopce .
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Da danas Zvone dovede još jednog napadača, lijevo i desno krilo - ekipa bi rekla: "E super, sad još zadnji vezni,golman i stoper!"
  • ElDorado
    4.8k
    Ako dođe napadač, Kulen ide zicer. Mi smo se umislili da nam treba 3 napadača. Pa to nemre imat niti jedan klub. Prošle godine smo se sjebali jer povijest ozljeda Petka je nagovještavala da će s njim bit problema. I iskreno prošlo ljeto smo ga trebali pustiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.