• Crusades
    16.9k
    Sretno svoj trojici! :fire:
  • Dudu 9
    760
    Nisam znao da je rođen u Zagrebu.
    Svidio mi se intervju, pogotvo to što mu je Bati dobar prijatelj.

Dobrodošao, i nadam se da ćeš se dobrim igrama u Dinamu izboriti da igraš sa frendom u reprezentaciji kad ste se već u Dinamu mimoišli.
  • tigric
    750
    Jel on prošao nešto priprema od Augsburga?
  • GOAT
    3.5k
    Zabio u 9:0 pobjedi
  • marcio amoroso
    43.4k
    Jel on prošao nešto priprema od Augsburga?tigric

Oni su sa pripremama krenuli prije 9 dana. Dosta kasnije od nas.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Samo da je zdravlja, dobrodošao plavi 9 :strong:
  • tigric
    750
    Nije loše, barem nije odmah s odmora nego je već u pogonu, a sada ima još dva tjedna za spremit se
  • Odani Zgd
    699
    Mislim da je Beljo brutalno pojačanje i da će eksplodirati u Dinamu.Svaka mu čast što je s 23 godine izabrao povratak u HNL i Dinamo.Intervju na Novoj tv odličan,posebno mi se svidio dio gdje je izjavio da je po završetku prošle sezone već odlučio za dolazak u Dinamo.Znači nije bilo nećkanja s njegove strane.Sretno ti u našem Dinamu,i povedi nas u nove pobjede.
  • marcio amoroso
    43.4k

Ma nije mene strah za njegovu fizičku spremu. Nema kod švaba zezanja. Oni i u vrijeme pauze imaju jasan plan treninga i provjeravaju ih stalno. A dva tjedna što kažeš su dovoljna da osjeti momčad i polovi neke akcije.
  • Noel
    13.3k

Nije dečko bedast a ni menadžer mu. Zna da sa 20 golova u HNLu i sa par golova u Europskoj ligi je sigurni putnik za SP 2026 i novi bolji transfer u ligu petice. Win win za njega i za nas.
  • Odani Zgd
    699
    Naravno,dečko je pametan,realno on nije došao da u Dinamu završi karijeru,lik nek odigra 2 top sezone i zna da ga Dinamo lansira u nebo.Još jednom,dečku svaka čast za ovaj potez,ima muda,Bože samo zdravlja da ga posluži.Može biti za primjer mnogim "dinamovcima"
  • Hrc-Vg
    832
    Beljo je Petković 2.0. s boljim workrate-om…Tehnika slična, maalo manji vic u igri, odlična vizija…U Njemčkoj i Austriji je morao steći pravi odnos prema poslu, što mu je navodno falilo kad je bio mlađi…Odličan posao Dinama. :)
  • Droljo
    18.6k
    Dobro došao legendo. Još jučer sam odlučio da ćeš prestići petka po brojkama. Bude to tip top!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.