• Krizy
    59.2k
    DATUM ROĐENJA: 01.03.2002.
    MJESTO ROĐENJA: Zagreb
    VISINA: 195cm
    TEŽINA: 84kg
    NOGA: Lijeva
    BIVŠI KLUBOVI: HNK Cibalia Vinkovci, NK Osijek (NK Istra), FC Augsburg (Rapid Beč)
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #9
    UGOVOR:
  • miro
    7k
    Krivi datum rođenja

Edit - ispravljeno
  • GOAT
    3.5k
    Dobrodošao doktore

FAgwmvtVIAI7OaV.jpg
  • Jay
    2.1k
    Zazivam 28 golova i 7 asistencija u svim natjecanjima u prvoj sezoni. Druga će već biti bolja. Samo gazi, DDB
  • Dinamo Sector
    16
    Dobrodošao Beljo majstore :fire:
  • Pacho
    2.4k
    Dobrodosao
  • kajsitilud
    760
    Predrago mi je kaj je Beljo napokon stigo u Dinamo nakon ove sage. Ne znam jel precijenjen i jel previše para, al to mi je trenutno manje bitno. Transfer od 7.5 milijuna eura je ogroman potez za Dinamo i jako je bitno da smo napravili takav iskorak, pogotovo nakon svih priča kako klub navodno nema para i svakakvih najava koje smo mogli gledat i čitat po medijima. Bilo je fakat već vrijeme da napravimo jedan ovako jaki transfer nakon Roga i super je vidjet da se klub trudi izgradit neki respekt i težinu ovakvim pojačanjem i pojačanjima iz Bayerna, Barce, itd.

Nadam se da će DDB opravdat očekivanja, ali i da će ovaj transfer bit signal da se kreće u ozbiljnu borbu i u Europi i HNLu.
  • skener
    5.1k
    Bez brige, tu je

SZA00010_e68e01cb-1f5f-4100-84ff-718016fb68a4.jpg
  • Kermit
    604
    I to smo konačno dočekali. Nadam se da će isporučiti 15+ golova sljedeće sezone!
  • Odani Zgd
    699
    Nadam se da smo napokon dobili mašinu u napadu.Sretno Dione!!
  • Krizy
    59.2k
    Najnovije od Belje u Rapidu
  • Jurki
    18.4k
    Dobrodosao u Svetinju.
    Dion Drena imas broj 9, plavi 9 i zna se kaj se od tebe ocekuje.. golovi, kiše, rapsodije golova.
    Sretno i ucini nas sve ponosnima i zadovoljnima.
  • SanctaSanctorum
    33
    Uff dobro je, falila mi je ta faca pri potpisivanju novih igrača. Šalu na stranu, dobrodošao Beljo. Od danas nisi samo igrač, već jedan od nas - učini nas ponosnima.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Dabac direktore, trepni dva put ako su te oteli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.