• Kumerle
    720
    Slažem se sa svime, kad se sjetim tih vremena i borbi muka mi dođe, ali išlo se jako i kroz zid.

Ako želimo bit jaki na svim poljima moramo uvijek gurat naprijed i gledati samo sebe.
    Kritika mora biti konstruktivna i dobronamjerna, a pitanja i preispitivanja se svima nama moraju vrtit u glavi i moramo tražiti odgovore na njih, a ne se opustit jer eto klub je naš i sad je sve u ravnoteži.

Zato mi je svaka sitnica u vezi Kluba bitna i na svaku nepravilnost ili išta čudno ću uvijek reagirati i pokušati napraviti što je u mojoj moći da Dinamo bude ono što svi mi želimo, moćan, demokratski i NAŠ!
  • Niko1986
    2.4k
    Općenito je problem što previše ljudi sve gleda crno - bijelo. Jedna strana na svaki malo lošiji potez urla i zaziva jednoumlje i što sve ne, a druga svaku kritiku naziva zazivanjem prošlih vremena. Nije nijedan način ispravan.
  • vjeko1701
    16.5k
    Ako želimo bit jaki na svim poljima moramo uvijek gurat naprijed i gledati samo sebe.
    Kritika mora biti konstruktivna i dobronamjerna, a pitanja i preispitivanja se svima nama moraju vrtit u glavi i moramo tražiti odgovore na njih, a ne se opustit jer eto klub je naš i sad je sve u ravnoteži.

Zato mi je svaka sitnica u vezi Kluba bitna i na svaku nepravilnost ili išta čudno ću uvijek reagirati i pokušati napraviti što je u mojoj moći da Dinamo bude ono što svi mi želimo, moćan, demokratski i NAŠ!
    Kumerle

Super, ali isto tako ti mora biti jasno da Zona nije klub i da ovdje nije mjesto gdje se klub regulira. Ovo je mjesto rasprave i praćenja.
  • PetkoDaniOršaGol
    364
    Upravo tako. Krajnosti nikad nisu dobre. I za ovakav mega projekt što si je Zvone zacrtao, treba vremena, puno sreće i da svi pušemo u isti rog. Bit će to sve dobro. Energija koja se ulaže + protek vremena = uspjeh kad/tad.
  • Kumerle
    720
    To mi je jasno, zakaj me prozivaš da mi mora nekaj bit jasno?
    Ako se referiraš na moja pitanja oko PR direktora, to je bilo prema Papastrumfu kaj je iznutra i postavlja se kao Bogom dan i ne zna me uputit gdje treba, al zna pasivno agresivne postove imat. Ja sam nakon tog odlučio poslati mail na Klub sa svojim imenom i prezimenom i i dalje čekam odgovor.
    Isto tako je bio uvjeren i pasivno agresivan oko transfera Cordobe pa evo i dalje ne znamo jel živ uopće, a kamoli da smo zaradili na njemu.

Ovo nije tema o meni i napisao sam generalno svima da skrenem pažnju na to da ne trebamo letiti u euforiju niti očaj kad krene po zlu nego biti na zemlji.

Jer većina ovih kaj su u euforiji sad i idoliziraju Zvonu će ga nakon prvih turbulencija zazivat da ode.
  • Droljo
    18.6k
    zazivat da odeKumerle

Sad imamo instrument za to. Izbori. Nema više arlaukanja 'uprava napolje'.
  • Fan
    1.2k
    Suptilno i skriveno, al od prvog njegovog dana novinari guraju narativ da je on novi gazda, da sve radi i odlučuje, da postavlja ultimatume svima oko sebe, sad još i da gura one igrače koji su pod njim dovedeni.vjeko1701

Pa Boban i jest novi gazda Dinama. Bilo bi tužno da toga nemamo, da ne znamo ko pije, a ko plaća.
    I sve što si napisao, u nekom osuđujućem tonu, Boban radi, i to nije ništa loše. Samo što, bar se meni to tako čini, on to radi savjesno i za dobrobit Dinama.
    Bitna je razlika između njega i onog cigana je što Boban ima legitimitet i podršku ljudi koji su ga doveli, ljudi koji su demokratski izabrani i iza kojih stoje navijači.
  • Jurki
    18.4k
    Isto tako je bio uvjeren i pasivno agresivan oko transfera Cordobe pa evo i dalje ne znamo jel živ uopće, a kamoli da smo zaradili na njemuKumerle

Ne mislim biti niciji advokat, pa tak ni Papštrumfa.. ali je cinjenica da je Dinamo dogovorio posel sa Sportingom.. to kaj su se u Sportingu usrali zbog sitne ozljedice pa odustali od posla.. nije kriv Dinamo.
    Klubovi su svoje ispregovarali i ne vjerujem da bi covjek isel pisati o necem krivo kaj se za 3 dana moze vrlo lako provjeriti.
  • Kumerle
    720
    Sve jasno, nitko nije kriv, ne bih širio priču dalje.
  • Chempers
    722

Pa taman da i insinuiraju, Boban ima podršku ogromne većine navijača, što mislim da je opravdano čak i ako ova sezona ne završi kako treba, vidi se ideja, osobu s više nogometnog i operativnog znanja nemamo, pobijedit će na novim izborima, jel stvarno bitno što će Olivari eventualno nešto drobiti i što će se možda netko zakaciti na to?
  • Sajla
    10.9k
    ma nije bitno, ljudi obožavaju kad im se ime neosnovano povlači po medijima u negativnom kontekstu. nije bilo dovoljno kaj smo imali kriminalca u klubu, treba i dalje srozavati imidž Dinama.
  • Olmic
    5.1k
    Potpisom scota i diona broj ljevaka se penje na 5, a od toga 4 obrambena

Nadam se da cemo s njima poboljsat prekide kako napadacke tako i obrambene

Takoder pitanje

Beljo postoje prvi izvodac s 11m?
  • deda
    38.6k
    To će odlučiti trener valjda.
  • NORTE
    17.6k
    "Rođeni Zagrepčanin, koji je odrastao u Slavoniji, vratio se u svoj rodni grad i u svoj voljeni klub čiji je član od rođenja."
    :fire:

Purgeru, dobro došao u svoj grad i svoj klub!

Dion Drena svoja dva imena dobio je po Dionizu i djedu kojem je nadimak Drena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.