• Georginho
    156
    McKenna i Beljo sletili u Zg. Možemo reći da je sada to definitivno to, ako se nešto neočekivano ne dogodi na liječničkom. Idemo dalje.... :cool:
  • BPAM
    272
    Kaže Mierez da mu je Bog poslao poruku i napisao : Znam da nisi uspio.
  • Pacho
    2.4k
    Evo objavio je jos jednu poruku.

La gaviota se disuelve en el agua, la vida en el amor, el amor en las lágrimas. Te amo. Y si tú no sabes amar, entonces no puedes entender ni mi amor por ti ni lo que el amor significa en la vida — pero aun así, te amo
  • emilperska
    11k
    McKenna do Dinama, 29 godina:
    29 La Liga
    25 Premiership (Engleska)
    92 Championship
    91 Premiership (Škotska)
    29 ostale lige

KTC do Dinama, 29 godina:
    205 Ligue 1
    28 Premiership (Engleska)

Po meni, to je taj rang. Sad da li ce konceptualno odgovarati kao KTC, ovisiti ce dosta i o treneru.

KTC je bio klasicni francuski stoper. Brz, agilan, proaktivan u igri.
    McKenna mi izgleda kao prototip otočkih stopera. To nam generalno dosta manje odgovara. Ali ako se slozi koncept igre, moze biti brutalan kao Lauritsen u prvoj sezoni..
  • Filip 91
    1.7k
    519045142_24471487779125046_6206635589692330181_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=WkEZM4S03hsQ7kNvwGihPir&_nc_oc=AdmCn7LlJzxHuK0p4p1DfAcEee-uEHOREOGlpM-ErirRDJlzEoumkf5ZC-Y9j6Ccuwk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=qV0n266FiMw1MrbvybB_5w&oh=00_AfRicZVjiaGuJAGNLBLjT2fJ9Xbf35W7FRp1rnlwF8ai0A&oe=687C7C49

Sviđaju mi se dočeci kakve prakticira Boban.
  • Amigo86
    36
    Meni je sve top, još bi samo neko krilo ma uzeo bi i nekog iskusnog golmana jer neva pliva
  • NitkoBitan
    29k
    McKenna u sjeni Belje i Miereza, a ako se adaptira mogli bi imat brutalno pojacanje i stabilnu obrambenu liniju nekoliko sezona. Meni u top3 dolazaka ovaj prijelazni rok. Nekako proslo u tisini a tako je mozda i najbolje.
  • hardek
    5.2k
    McKenna izgleda kao da bi mogao sparirat sa Hrgovićem.

Btw. nisam modna policija, ali pobogu nek netko kaže Bobanu da baci ove patike :lol:
  • Crusades
    16.9k
    Zvone mu je čak pomogao i kofer pogurat
  • Ivdzo11
    7.9k
    Borna Orlic najvjerojatnije ide na posudbu u Jarun
  • Noel
    13.3k
    Gurajući kofere upita McKenna jel istina ono za onog Bobana? Čuo sam se sa njim, lud je. Jel on stvarno postoji? Boban se nasmiješio i odgovorio mu pa ja sam taj. Je je kak ne odgovorio mu je McKenna na čistom bosno/purgerskom a ja sam Stjepan Radeljić.
  • ElDorado
    4.7k
    Mierez se zaigrao s krivim agentima
  • Paggini
    59.1k
    Meni je top ovo Bobanovo dočekivanje, daje ipak igraču na važnosti, a i sad ja možda i pretjerujem, ali daje i dodatan motiv za pokazivanjem u plavom dresu, kad te takvo nogometno ime i predsjednik uprave osobno dočeka.

Super mi je to, odmah se stvori odnos s klubom
  • Paggini
    59.1k
    Mierez se zaigrao s krivim agentimaElDorado

Itekako krivim i itekako zajebanim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.