• Oluja
    5.4k
    to sigurno da dobijemo omegu
  • SAS1987
    17.9k
    Malo bi još ove 2 zgrade razdvojio prema van...miro

U olimpijsku vatru između? :lol:
  • Dino
    4k

Ako izostavimo to da je sam oblik ove gradevine glavni adut, jednostavno je stilski ikonicno i jedinstveno :lol: Meni je moderna arhitektura jako dosadna i ne zelim da stadion koji cekamo sto godina bude jos jedno "lepo moderno igralisce". Previse volim ovo mjesto da bi ga nagrdili s nekim lidl/kaufland hangarom.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Malo bi još ove 2 zgrade razdvojio prema vanmiro

I bijelo se nikako ne uklapa, trebalo bi ga obojat u crno i bio bi top.
  • jedan u nizu
    14k
    Da znate koja je to zgrada, nebi zahtijevali niti nikakve pomicanje zgrada ili farbanje u crno :lol:
  • Infinity
    19k
    Zeli li netko na studij u Ameriku? Na Harvard mozda? Imaju dobar football tim :brow:
  • Zoran
    237

Ja naslučujem koja je to zgrada, al zato kužim koje bi slovo dobili pomicanjem ove dvije zgrade prema van
  • Droljo
    18.5k
    Jedinicu električnog otpora bi dobili po meni...
  • Mali Zeus
    18.6k
    dajte nam stadion na jednom od maksimirskih jezera slijepci!
  • mali M
    8k
    dajte nam stadion na jednom od maksimirskih jezera slijepci!Mali Zeus

i to imat transparentnu travu da se ispod vidi jezero! i napunit jezero onim svjetlećim planktonima kako nebi morali trošiti na rasvjetu!! Hjao, koliko mogućnosti, koliko malo iskorištenoga...
  • Mazalo
    394

To je Nürnberg, jel tako? :)
  • mali M
    8k
    šalu na stranu ali ja bi zbilja to nekako uklopio u Maksimir.. jedan dio vizualno da ima veze sa drvećem ili slično.. sviđa mi se kako ima to riješeno Metropol građevina.. Na tom principu bi nešto radio.. stadion kojem se sjeverna fasada pretvara u nešto kao Metropol, da prelazi u šumu..
    Mislim, igram se sad s idejama, al zbilja bi trebali se potruditi iskoristiti svoju okolinu..
    Metropol.jpg
  • Droljo
    18.5k
    Ili jednostavno da iz zraka izgleda kao naše malo (a veliko) d? Nešto slično je u Italiji bilo za Mussolinija ali mi to nije poveznica.
  • mali M
    8k
    pa super ideja, a ovaj ravni dio malog d neka ide prema maksimiru i bude kao ova "drva"..
  • Guinness
    2.9k
    ↪jedan u nizu
    To je Nürnberg, jel tako? :)
    Mazalo

Je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.