• Roky
    25
    Cordoba bio malo do rodne drzave pa se popravljo nije mu leglo ovo nase mjesano,a Petko jbg on vuce neke ozljede vec 2 god.
  • Jay
    2.1k
    Alaves umjesto Petkovića uzeo Mariana Diaza, bivšeg igrača Reala i Seville.
    Čovjek je bio bez kluba godinu dana
  • BBBaranja
    3.8k

Nekad 10,danas 0..
  • skener
    5k
    Ivanušec

Dinamo?

- Zimus je sve bilo gotovo, ja sam se dogovorio, Dinamo je sve dogovorio s Feyenoordom, a onda se u pet dana ozlijedilo puno igrača, dogodila se promjena trenera, Feyenoord je imao puno pravo da ostanem tamo... Da, želio sam se vratiti, a ovog ljeta priča je ipak bila napuhana: sve što se pisalo bilo je puno laži, jer nije bilo kontakta, ali jednog dana... Dinamo je uvijek opcija.
  • CastAway1986
    3.4k
    glavno da je ovdje neko provalio da se Ivanušec nije htio vratiti radi novca i onda ga veliki navijači odreda popljuvali..
  • Jos-Optimus
    6.4k
    da, jer inače je pokazao veliku emociju i ljubav prema klubu, aj ne drami
  • Droljo
    18.5k
    Sad kad je Modrić potpisao za milan ona naša pobjeda u lp protiv njih mi ima još veću dimenziju i gušt! Nek si ga pljuga kad nije htio k nama. Stvarno mi nije izgledao kao neki mainstream lik al izgleda da je. Jebla te lova luka, koju je mogao i ovdje dobiti ali u dvije godine... Bezveze
  • CastAway1986
    3.4k
    ne pitam te ništa pod broj jedan , Dinamo mu nije ni poslao ponudu a ti i dalje vjeruj u bajke da se nije htio vratiti radi novca
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Gle stari, bez želje da poberem ban, ne trebaš pitati nikoga ništa, na forumu si i komentiraš - ljudi odgovaraju. Nisam te vrijeđao, ne vidim problem. Luka Ivanušec je mali seronja i to je to, pokupio se kao najveća p***ca kad nam je najviše trebao, nakon 5 dobrih tekmi, a sa novim trogodišnjim ugovorom, ucjenjivao je klub i onda plakao pod sjeverom..i onda ima plaćene članke u SN kako je njemu Dinamo emocija. Da, mali je seronja i to je to
  • Infinity
    19k
    Meni je cudno da je otisao tamo s obzirom da mu je prica kako zeli igrati i biti spreman za SP. Njemu je u Milanu netko mogao reci da ce igrati, ali sutra moze zavrsiti na klupi. Vjerujem da bi Dinamo istrpio i neki njegov los period, gurao ga pred kraj sezone, tempirao mu formu... Mislim da mu je Dinamo jednostavno bio najbolja opcija kao pripreme za SP.

Moram priznati i da sam gotovo uvijek malo pokvaren prema igracima koji odu od nas, pa i sad prema Modricu. Ne bih imao nista protiv da tamo ubrzo zavrsi na klupi, a da kao klub budu losiji nego prosle sezone. Steta samo sto ih ne mozemo nabit jos jednom.
  • Droljo
    18.5k

Pa to velim. Nema šanse da bi mu igdje bilo bolje nego kod nas. A jako mi je žao što nije prošle sezone igrao za njih da ih oderemo sa njime u ekipi jer znamo koliko ne voli gubit. Šteta. I to još par metara od igrališta koje nosi njegovo ime :lol:
  • Mali Zeus
    18.5k
    Nabijem i Modrića i Ivanušeca.
  • Nolifer
    11.9k
    Sretno Luka & Luka :strong: :up:
  • Sajla
    10.7k
    od previše luka hoće i suza krenut na oko. a nama slijedi puno smijeha i veselja. dobro je to sve i ovako. jako dobro
  • badjibadara
    6.4k
    Službeni profil Real Madrida otpratio Modrića na Instagramu...

bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.