• Zoran
    388
    Pa i to, al vjerojatnije ona fora/navika kaj vecina nas u nekoliko zemalja ima klubove koje preferira/simpatizira. Navijam za Dinamo u Hrvatskoj, Pao u Grckoj, Romu u Italiji, … tako valjda i Slovenci. Mi smo za njih nogometna sila, i covjeku je vjerojatno jajduk simpa kod nas.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Svi Slovenci koje sam upoznao slušaju klape i cijela ta tovarska priča im je jako romantična…
  • rioda
    12.3k
    Kakvo je uopće stajalište Zone o Zajcu kao igraču? Pojačanje - da ili ne?
  • Droljo
    23.6k
    Po meni, previše bumo imali tih 6,8,10 univerzalaca u 'najboljim godinama'. Radije bih nekog mlađeg pa da se nadamo nekom razvoju i eksploziji.
  • OsamŠest
    6.5k

Pustit ćemo mu sa Šalate od Grdovića i Bepe Matešića, pa nek uživa..
  • Crni86
    18.5k
    Ja bi rade neku klasicnu sesticu umjesto zajca. Po meni igrac finijeg kova, ono sta imamo vec u villaru i misku.
  • pešća
    813
    Fascinantno je kako se moramo okretati inozemnom tržištu za šesticu a glasimo za naciju koja vrvi rješenjima u veznom redu. Našim igračima je problem biti defanzivno odgovoran ili, ne razumijem?

Koje su to kvalitete koje recimo osmici fale da bude šestica?
  • ElDorado
    8.4k
    Zajc je misterija, tj misterija je u kakvom je stanju i koja uloga bi mu trebala odgovarati. Čini se da smo popunjeni u vezi ali nije baš tako ako računamo da će Stojke dosta vremena biti na krilu. Ostaju Miško, Villar, Ljubo, Mudri i Soldo.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Duga je sezona, 3 fronta, po neka ozlijeda.... biti ce tu prostora i minuta za sve
  • Krulek
    1.1k
    Mislim da je Zajc nepotreban i prekobrojan. Treba se u potpunosti fokusirati na dovođenje Miereza. Vezista imamo dovoljno i čini mi se boljih od Slovenca.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Slazem se sa kolegom @Crni86,i ja bi radije 6 icu i neku novu dimenziju/opciju kad bude stani pani. Zajc nam iskreno ne treba ,finjak,gledao Sam ga . Ali imamo i Villara , stojketa ,mudrija koji se osjeca kao bubreg u loju kao polu špica. Mislim da nam nije potreban a nije ni jeftin definitivno. Dok spustamo place , troskove ovo mi ne pijem vodu,osim sto se troskova tice i nekih limita sa placama nikad to nismo culinod samog Bobana . Bitcemo pametniji za koji dan . Saga oko Miereza ciji Sam veliki fan mi se ne svidja,sumnjam da ce doci i da je u ozbiljni kombinacijama. Kako je vec neko napisao ne lici mi to na Bobana i nacin kojim operira. Dosad je bilo brzo,i tipa.hoces neces bok. Samo se nadam da Bakrar nije taj ,i ako Sam ovdje u puli razgovarao sa nekoliko navijaca ostre i pravih kibica koji su me uvjeravali da bi bio koristan u Dinamu
  • Jos-Optimus
    8.4k
    Pa ljudi dragi, valjda su Boban i Kova zaključili da im čovjek treba, ne dovode ga bezveze niti da bude višak, možda netko nije zadovoljio, može biti x razloga, ali da čovjek ima kvalitetu - ima.
  • blue heart 72
    2.9k
    Ja osobno u Mihi ne vidim nikakvo pojačanje
  • Dani Olmić
    2.1k
    a dobro nemozemo po tome gledat, mozda Mierez bas je u kombinacijama, ali ne moze se svaki transfer rijesit s lakocom… ni prica oko belje nije bila bas lagana … uznojio se zvone dovoljno, ne brini
  • Orc123
    14.2k
    Ja bi osobno rađe Villara Juniora......jeftinija i perspektivna opcija, a i profilno takvog igraca u ekipi nemamo...Zajc je bio odlican igrac ali on klasicna 8ica a i pitanje u kakvom je stanju trenutno....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.