• Nogo
    8.3k

I ja se toga bojim. Gledam ga na treningu kluba gdje gleda u pod cijeli vrijeme i vidi se da je nesretan. :(
  • tp1997
    1.7k
    Ovo je klasični potez agenata kad preko jednog kluba pokušavaju dogovoriti bolje uvjete u pregovorima s drugim klubovima, tako da sam i ja pesimističan oko Miereza
  • rokikaciga
    2.9k
    Ako ce biti pohlepan onda neka ni ne prilazi Maksimiru. Hvala, dovidenja. Zahvalili smo se puno bolji igracima, koji su nesto i napravili za Dinamo i Hrvatsku, zbog financija pa mozemo i Mierezu koji nije nista.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Šteta bi zaista bilo :fear: Oduvijek ga zelim vidit u dinamovom dresu - nekako mi je drazi i od Belje
  • Odani Zgd
    675
    Pa on je u Arabiju i otišao radi love,mogao je on i odbiti taj transfer iz Osijeka,pa ganjat karijeru.Tako da mislim da tu sigurno ima i pola istine oko ove sage....
  • Diavollo094
    23
    Prvo da vidimo da li bude večeras Scott McKenna predstavljen
  • veselko tenžera
    4.6k
    Ako dođe i Mierez onda može i ovaj spori Škot s drvenom nogom.
    Šalu na stranu, Škot mi malo baca na Lauritsena. Nije brz niti dobar nogom, ali vrhunski pristup i duel igra.
  • GOAT
    3.4k
    Tko zna, zna
    jqb0vo.jpg
  • Ivdzo11
    7.9k
    Olivarija je puklo nesto

Neka sam poduzme nešto u svom klubu i u svom okružju, neka sam zaustavi cirkusantska ponašanja koje dolaze s njegove strane! Sad je on na potezu. Maksimirski klub je zaista pokazao dobru volju, poduzeo je sve što je mogao, trudio se jako dugo, ali nije Dinamo klub s kojim će se bilo tko drugi zezati i stalno mijenajati stavove.
  • Nogo
    8.3k

Po onome što saznajemo, Modri se okreću Monsefu Bakraru (24), koji igra u MLS-u, u New York Cityiju. Iako se pojavila informacija da bi Bakrar mogao završtiti u mađarskom Ferenvcarosu, to ne treba biti tako. Vjerojatno je Dinamo mnogo veći izazov za Bakrara, nego mađarski klub.

Konačno, već smo o tome pisali, u zimskom mercatu će po svemu sudeći u plavi dom stići Marcel Ryan (23), Brazilac koji igra u Japanu i koji je odmah bio jedan od ‘pickova‘ Dinama. Njegovim dosta izvjesnim dolaskom, Modri bi zaista imali ogromnu konkurenciju napadu, pa neke se dečki bore za svoje mjesto pod suncem. Od viška kvalitete glava ne boli. S obzirom da se u plavom domu razmišlja dugoročno, s jasnom vizijom i strategijom, već se razmišlja i o slijedećem ljetnom mercatu. A tu će glavna meta biti mladi mladi osječki talent, zapravo velika nada hrvatskog nogometa - Anton Matković!

Jbm ti više Bakrara i Ryana.

Jel mogu više prestat pisati o njima. Fraz me ulovio na 9000000!
  • Dani Olmić
    1.8k
    Olivari opet udara po glupostima, to covjek nije vidio

Ali ako stvarno dovedu Bakrara/Ryana ili nekog drugog Kangu onda opet pada ocijena ovog PR-a, i to dosta … al nema sanse da igrac poput Bakrara paše u Bobanovu viziju
  • Jos-Optimus
    6.4k
    pada ocjena prijelaznog roka ako se netko od navedenih dovede kao 2./3. špica? Wtf
  • Zoran
    233
    Bolje da nikoga ne dovodi nego Bakrara i Ryana. Takvih imamo 5-6 pa ih se ne uspjevamo riješiti.
  • rokikaciga
    2.9k
    Samo zbog ovog mi nikada neće biti draži od Belje

niti Ramon se ne želi odreći svojih beneficija. Ispada da ne pokazuje iskrenu želju dolaska u Dinamoskener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.