• Dani Olmić
    2.1k
    Svi nabacili osmijeh samo Ramon gleda ozbiljno i dosta umisljeno
  • NitkoBitan
    33.8k
    Treniram sa Al Jazeerom Balkans a mislima sam na prijateljskoj utakmici sa ukrajinskim NecimBusom.
  • Mihaljević
    14.2k
    "Best Nottingham singing in years"
    20250713-223621.jpg
    Tako su Englezi 2021. opisali Scota McKennu, tamo je upisan zlatnim slovima kao igrač koji je vratio Nottingham tamo gdje pripada - na priemierligaške staze. Članak je napisao najpoznatija stranica koja prati klub iz Nottingama, a članak možete pročitati ovdje.

Klasični stoper sa Otoka
    Miha-20250714-121158-0000.png
    Nije stoper kojeg krasi tehnika, klasični staromodni stoper, koji će dobit dosta duela, ali on njega se ne mogu očekivati neki nevjerojatni pasevi i slično. Mene po highlightsima jako podsjeća na Dilavera.

Dueli u zraku
    Miha-20250714-122046-0000.png
    Baš se vidi da je mrcina u duelu, makar mi izgleda dosta spor ali koliko vidim većinu bitnih duela osvaja. Baš sad gledam tekmu Nottingham - Leicester 2:0, na kojoj je njegov igrač Jamie Vardy bio jedan od najslabijih ocijenjenih igrača na utakmici.

CV
    Dizajn-bez-naslova-20250714-125153-0000.png
    Iako baš ne preferiram Škote i mislim da ih većina nisu talentirani, već kad dovodimo Škote, moramo doviditi najbolje, a Scot je sigurno u top 3 stopera Škotske reprezentacije sa 50+ nastupa, svoje najbolje godine je proveo u Nottinghamu gdje ima preko 100 nastupa i gdje je omiljen. Iskreno mislim da je zadnje dvije godine u padu jer se baš nešto nije snašao u Kobehavnu i Las Palmasu. Mislim da mu treba jedan novi start u Dinamu da bi se vratio na level iz Engleske.

Lijeva noga

Već je neko objavio ovaj video ovdje, ali moram i ja opet, fali nam ta dobra lijeva noga na lijevom stoperu, prije je Theophile bio vanserijski lijevi stoper koji je nonstop koristio lijevu nogu, ali sada doslovno pa ju i ne koristi, jer je većinu igrao kao desni stoper posljednje dvije sezone. Mislim da bi nam njegova lijeva mogla biti osvježenje nakon posljednjih sezona.

Najviše odigranih minuta u LaLigi 24/25 (MBdata)
    Messenger-creation-1100040248650292.jpg
    Treći po redu po najviše odigranim minutama u La Ligi u Las Palmasu ove sezone. Znači ne dolazi kao igrač koji ima problema sa ozljedama ili igrač koji nije igrao prošle sezone. Zlobnici mi rekli, napokon.

Similar players (GS)
    In-Collage-20250714-132459300.jpg
    Dan Burn i Scott McKenna su oba ljevonoga stopera s izraženim fizičkim prisustvom, poznati po defanzivnoj pouzdanosti više nego tehničkoj eleganciji. Obojica imaju bogato iskustvo u engleskom nogometu, igrajući u Championshipu i Premier ligi, gdje su se istaknuli čvrstinom, dobrim postavljanjem i borbenošću. Iako nisu naročito brzi, nadoknađuju to disciplinom u pozicioniranju i zračnom dominacijom. Obojicu treneri cijene zbog taktičke stabilnosti i timske orijentacije, a često su prvi izbor u sistemima s trojicom stopera, gdje mogu koristiti svoju fizičku snagu bez velikog pritiska u izgradnji igre.

250066203.webp
    Ništa drugo nego sretno Scott i dobrodošao u najveći hrvatski klub!
  • Nogo
    9.5k

Ujutro sam bio na treningu u Španjolskoj, a popodne sam popisao za Dinamo! :heart:
  • Krizy
    64.3k
    Okrenuli smo se "Š" tržištu.
    Španjolci, Škoti i Šveđani :cool:
  • Nogo
    9.5k

I Šlovenci
  • Infinity
    20.7k
    Moze i neki Švabo :grin:
  • prefontaine
    5.7k
    Okrenuli smo se "Š" tržištu.Krizy
    Špikić likes this!
  • Sajla
    15.8k
    već sam pitao je li na radaru koji Švicarac pa su mi rekli da ne zaboravim Šiptare. A te dvije muhe se mogu riješiti jednim udarcem. Šri Lanku su svi preskočili... No dobro, ima za njih taksija i dostava :wink:
  • Pip
    518
    Moze i neki ŠvaboInfinity

Vidović
  • Dani Olmić
    2.1k
    Mierez bas ne izgleda sretan na pripremnim video zapisima
  • Olmic
    5.5k
    mierez moze bit sretan ako se sam dogovori sa svojim agentima jer to jedino sprjecava posao
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    znaci ktc ga moze na ledjima nosit i opet ce biti brzi od njega
  • badjibadara
    8.1k
    Dajte ovom covjeku jos minimalno cetiri foto sessiona do kraja tjedna

custom_style_1_dABAC.jpg?1493134649
  • tp1997
    2.3k
    Baš se nešto sjetih da se ono bilo pisalo da trener Augsburga želi Belju u ekipi, ali ne kao isturenog već povučenog napadača...intrigira me ta ideja kod nas, Mierez u špici a iza njega Vidović - Beljo - Stojković ili Stojković - Beljo - Lisica. Tu bi se baš dosta otvaralo za utrčavanja u prostor, a i dosta bi bekovima ostajalo prostora za dizati se visoko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.