• Jay
    2.1k
    Impresivan klub, svjetski poznati suigrači, sline cure kad gledam stadion.
    Hvala Zvone.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ja ću samo reć da su redom Jakir, Bjelica, Cannavaro i Perković čarobnjaci kad su uspjeli ući u Ligu prvaka i na kraju se tući do zadnjeg kola za prvaka sa igračima mađarskog Slaven Belupa, Sarajeva, saudijskog Vukovara i poznatog Without Cluba.
  • nwankwo646
    642
    Za Pjacu odlično, otpremnina + dvostruko veći novi ugovor.
  • miro
    6.9k
    Pa financijski da, ali sportski i životno, bezveze potez. Kaj bi mu falilo da je prihvatio Bobanovu ponudu? Jedino ak je u nekim dugovima, ali ne čini mi se takav lik
  • Kumerle
    655
    ma predivno, da, 2 godine čmrljenja u Saudijskoj Arabiji za 200 000 eura mjesečno, a tu možeš imat 100 000 i bit legenda i reprezentativac i mjesecno zaradit kaj ja nemrem za 5 godina.

Ali dobro, ko ga jebe, njegov izbor kaj je otišao za lovom, a ja moram s Teom, Kazom, Lucijom i ovom plavom napuhanom dijelit stan, vozit taxi i žicat Tea da plati stanarinu na kraju svakog mjeseca.
  • ksapi
    5k

xgb92Id.png

Lagano Bitange i Zona u noćnoj i pročitam ovaj post. Nevjerojatno :rofl:
  • Ludovic IX
    9.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hrvatskog-reprezentativca-se-povezivalo-s-hajdukom-i-dinamom-iznenadio-je-klubom/2689802.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Neznam di bi ovo stavio alo evo ovdje jer bio je kod nas nekad.. ako je ovo istina za Erlića, šteta sto nismo mi bili u nekoj ovakvoj kombinaciji. I ne piše ovdje koliko bi on koštao slovana ali sumnjam da bi slovan dao vise od 2-3 milje

I to sto je hajdukovac ne bi trebalo u startu izbaciti ga iz našeg mogućeg pojacanja. Moro je isto go orio ko I ovaj od prvog dana pa je dao sve kad je igrao za nas. S time da je erlic prošao dinamovu školu
  • Doktor Kunić
    5.1k
    a ja moram s Teom, Kazom, Lucijom i ovom plavom napuhanom dijelit stan, vozit taxi i žicat Tea da plati stanarinu na kraju svakog mjeseca.Kumerle

A kak je meni stari? Grgeč me jebe za dežurstva, a Grospićka mi neda godišnji.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ajde Zvone, call in a favor nekom doktoru da ga srusi.. :wink:
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Nikakve usluge, nista, nek uziva supak u Milanu. Klub se preslozio, slaze novu ekipu, idol mu na celu, a on ce u Milan jer.. ima vise letova prema Madridu? Supcic.
  • blue heart 72
    2.3k
    Bio sam jedan od onih koji su bili za njegov povratak, makar za tu jednu sezonu ili možda dvije. Međutim, sada dok bolje razmislim nakon ovog prijelaznog roka, možda je stvarno i bolje da nam je dao košaricu. U stvari,ako je istina kao što su neki mediji naveli, da nam uopće nije ni dao nikakav povratni odgovor, onda je sigurno bolje da je ova priča konačno završila za vijeke vjekova. Luki sretno u Milanu, a nama na našem novome putu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.