• fakin
    1k
    Jedno pitanje za one koji su uzimali godisnju ova dva tjedna, jesu bili otvoreni samo desno prozori ili su bili i sredina i lijevo?
  • Neron53
    1.8k
    Kaze kompa da je vec 50ak ljudi u redu. To je mozda to, tesko da ce ih puno vise uzeti . Jedino ako se kao prosle godine bude pustio dodatan broj.
  • Ivan1
    39
    Kolko je jos ostalo SD?
  • skener
    5k
    U slobodnoj prodaji preostalo je još 208 godišnjih ulaznica za tribinu Zapad dolje i 447 ulaznica za tribinu Sjever dolje.
  • MateG
    41
    Ekipa koja je online uzimala, kako ste ih preuzeli, i koliko vam je trebalo da ih mozete preuzet?
  • Ivan1
    39
    Kolka je guzva na karatani?
  • Gemišt86
    56

Cca 80 ljudi u ovom trenutku
  • BBB Sibenik
    6k
    Jel ima netko u redu tko bi mi moga uzet godišnju?
    Plaćam janjetinu i pivu
  • Šteco
    939
    Ekipa koja je online uzimala, kako ste ih preuzeli, i koliko vam je trebalo da ih mozete preuzet?MateG

Mi smo uzimali na karatani još u prvim danima prodaje za godišnjake, ali je bio dečko u redu koji je došao preuzeti godišnju koju je kupio online (što nikakvog smisla nema zbog 5e bačene naknade, što je i sam rekao, al to je druga priča).

Mislim da možeš doći kad god radi ticket point i da će ti oni isprintat karticu odmah. Ne printaju ih unaprijed. Dečko je imao potvrdu plaćanja i bez problema je preuzeo.
  • Mali Zeus
    18.6k
    Idu li obiteljske online?

Pitam za frenda, ali doslovno. :lol:
  • dzgkt
    219
    Ovdje piše da samo na ticketpointu LINK

Obiteljska ulaznica prodavat će se isključivo na ticket pointu. Obiteljska ulaznica znači da ulaznice mogu kupiti tri ili više člana jedne obitelji, od koje najmanje jedna osoba mora biti punoljetna i barem jedna maloljetna.
  • Mali Zeus
    18.6k
    da, baš vidio i ja maloprije. :up:
  • skener
    5k
    Brojač članova od jutra ne staje

Svi se sjetili da bi bilo dobro biti član :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.