Ako znamo da se trener neće mijenjat. Jel bi vi sad prodali igrače ( za koje god da dođe odgovarajuća ponuda) ili bi probali osigurat proljeće — Morales7
Eto kad već govorimo hipotetski ja bi onda, bez obzira mijenja li se trener ili ne, oduzeo sve titule u zadnjih 11 godina, izbacio klub u niži rang i iz Europe na 10 godina. Minimum toliko. — Guinness
Jel bi vi sad prodali igrače ( za koje god da dođe odgovarajuća ponuda) ili bi probali osigurat proljeće — Morales7
Ako znamo da se trener neće mijenjat. Jel bi vi sad prodali igrače ( za koje god da dođe odgovarajuća ponuda) ili bi probali osigurat proljeće ( naravno pod uvjetom da prođemo playoff)? — Morales7
Ja bi prodao Brunu, Emira, Gojaka jer mislim da oni u Dinamu više nemaju šta tražit — Morales7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.