• Blueshadow86
    3.7k
    Ako mi za Kuleta tražimo 4-5 milja,onda i Beljo vrijedi 5+bonusi.Odani Zgd

Točno to. Neki bi htjeli da za Kulenovića dobijemo više od 5 milijuna, a onda se čude kako Belju ne možemo dopeljati za 3 milijuna nego moramo platiti više. Kod Dinamovog puka ne bi bilo na odmet malo realnosti.
  • Odani Zgd
    673
    Slažem se.Cordoba i Kanga su primjeri igrača za 2 milje,pa od njih nemaš ništa i jedva čekaš da ih se rješiš.
  • C@ptain Koons
    132
    ZvezdaIvanmtk

Zvezda je ipak državni projekt od pičkoustog, tako da ih ne bi svrstao uz ove ostale.
  • don
    14.2k
    to nije nikakav novac, samo mi nismo naviknuli na takve transfere. Mi koji govorimo da nema mista za Kulenovića u Dinamu, a opet ga ne bi dali ispod 3m iako igra u šugavoj hnl (mislin bi u slučaju dolaska Miereza i Belje jer bi bia višak)
    sad pridodajte tome da je Beljo u bundesligi, nema šanse da ga dovedeš ispod 5.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Ključno je da jedan napadač bude doveden kroz sljedeći tjedan pošto se početak sezone opasno bliži, a i krajem tjedna nas čeka predzadnja pripremna utakmica s Kryvbasom. Mi smo u ovom trenutku samo na Kulenoviću, a malo je falilo da u Sloveniji ostanemo i bez njega na neko vrijeme.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Niti ćemo mi ikad dobiti za Kuleta 5 milja, a niti je pametno da dajemo tolike pare za Belju. Koliko ga je Augsburg platio, 3 i pol milje? Nije od tada napravio neki značajniji iskorak, a sad traže duplo uključujući bonuse. Ne znam, nemam uvid u financije, ali čini mi se puno previše. Pogotovo ako je Mierez riješen.
  • DiddyGuela
    3.8k
    5M€ nitko nikada nije platio za Belju pa ni Augsburg kada ga je dovodio iz Osijeka. Prema tome, da, 5M je puno za Belju.
  • Fan
    1.2k
    Gdje Mario Kovačević vidi Luku Stojkovića, na kojoj poziciji?

"On je kvalitetan igrač kojeg vidim u veznoj liniji na poziciji 'osmice' ili 'desetke'. Ali, može poslužiti i na krilu, posebno u utakmicama u kojima ćemo dominirati. Možda je Stojković najbolji na 'desetki'. Makar, još mora učiti." (germanijak.hr)
    modri7

Štima, sve ok, u tom slučaju nam trebaju osim dvije špice još i lijevo i desno krilo.
  • Infinity
    19k
    Znate sta je dobro cak i ako Beljo propadne? Dinamo je ocito spreman dati 5 milijuna eura na napadaca. Vjerojatno postoji u neka B opcija.

Kad ovako razmisljam, rekao bih da je Azon B opcija za Miereza koji treba doci besplatno ili za neku sicu.

U ovom trenutku se vise nadam realizaciji Miereza, a za 5+ milijuna ce sletjeti top spic, pa zvao se on Beljo ili nekako drugacije.
  • Paggini
    58.9k
    Svi bi kapitalce, a nitko ne bi dao kapital :cool:
  • Fanboy
    3k
    Dinamovi navijači bi prodavali za cijenu u 2025-oj, a kupovali po cijenama iz 2000-te...Bili bi konkurentni, a nebi platili tu konkurentnost već uvijek neka žicanja. Danas se puno prodaje i puno kupuje, iz jedne Estonije dovode igrače iz hnl već po 2-3 milje, a govorimo o amaterskoj skoro zemlji za nogomet nešto veće od Zagreba...
  • Blueshadow86
    3.7k
    Poslije svih ovih saga i trakavica, nadam se da će konačno početkom idućeg tjedna potpisati neki napadač, bio to Beljo, Mierez ili netko treći. Žalosno je da su cijele pripreme prošle samo s Kulenovićem u napadu, a zna se da neće biti prva opcija, a možda čak ni druga.
  • Noel
    13.1k
    Novinari tvrdili prije dva dana da je Dinamo završio tri transfera. Mierez,Zajc i neimenovani stoper. Nikakav trag nema ni potvrde o tim navodno završenim transferima. Sad više o tome uopće ne pišu nego samo o Belji odnosno da ga Augsburg i dalje ne pušta. To mi daje dojam se neko po redakcijama opasno igra sa tankim živcima Dinamovog puka. Znači nije napisano da je Dinamo dogovorio jednog nego tri igrača u istoj objavi. Onda ni a ni b poslje toga..
  • Kumerle
    647
    Znate sta je dobro cak i ako Beljo propadne? Dinamo je ocito spreman dati 5 milijuna eura na napadaca. Vjerojatno postoji u neka B opcija.

Kad ovako razmisljam, rekao bih da je Azon B opcija za Miereza koji treba doci besplatno ili za neku sicu.

U ovom trenutku se vise nadam realizaciji Miereza, a za 5+ milijuna ce sletjeti top spic, pa zvao se on Beljo ili nekako drugacije.
    Infinity

e pa upravo ovo, vjerujem da za tu lovu ima i boljih od Belje.
    Mierez mi je prvi pick, a volio bih da odriješimo kesu za još jednog napadača, ali imam sumnju da je Beljo taj.
    Velim daj Bože da sam u krivu ako dođe i da me razuvijeri, samo iznosim svoje mišljenje.
  • Tranzicijski Napad
    624

Al nije domaci to bi ti puno ljudi rekli. Zamisli dode bolji stranac i ne zabije gol par kola, tu bi bila rapsodija i moguca samoubojstva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.