• zmujcinslbrod
    58
    ja Mišića uopće ne vidim s njim, Mišić ne može "popratiti" Villarov tempo, glupo je uspoređivati ali Vitinja iz Psg ima malog portugalca Nevesa kraj sebe koji mu daje dodatnu kombinatoriku kroz izmjenu mjesta i brze pasove.
  • NORTE
    21.7k
    Od sutra očekujemo predstavljanja novih igrača, Dabac here we go.
  • Big Daddy
    1.7k
    Ivanusec u PAOK-u?! Daj me nemoj…
  • IvanS
    457
    5 + 2 za Belju je po meni previše. Tehnicki vrlo dobar, s izraženim smislom za igru i gol, ali sporiji od Brodića. Kako ćemo mi igrat presing ili kontre s njim, nemam pojma. Voljni moment upitan kad ga ne ide. Želim mu svu sreću ako dođe naravnomiro

U SHNL-u ćemo vjerojatno 90% utakmica igrati na postavljenu obranu.
    Nema tu prostora za kontre. Upravo zato nam treba golgeter kakav je Beljo.
    Za ostalo će Mierez raditi teror obranama...

Bez brige.
  • modri7
    245
    Gdje Mario Kovačević vidi Luku Stojkovića, na kojoj poziciji?

"On je kvalitetan igrač kojeg vidim u veznoj liniji na poziciji 'osmice' ili 'desetke'. Ali, može poslužiti i na krilu, posebno u utakmicama u kojima ćemo dominirati. Možda je Stojković najbolji na 'desetki'. Makar, još mora učiti." (germanijak.hr)
  • mlkaskic
    299
    Beljo za fiksni 5 milijuna eura bi po mom mišljenu bio top posao. Nek bude 5+2, milijun za osvajanje prvenstva i milijun za ulazak u ligu prvaka. Kada to ostvarimo neće nam faliti pare.
  • Kumerle
    2.1k
    Brijem da je to previše love za Belju, ali daj Bože da me razuvjeri.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Ako mi za Kuleta tražimo 4-5 milja,onda i Beljo vrijedi 5+bonusi.Napokon da radimo transfere od 4-5 milja za jednog dobrog igrača,nego da dovodimo za te novce 3-4 tarabe,kojih se kasnije ako ispadnu flop ne možeš riješit,čekaju kraj ugovora,i u konačnici koštaju puno previše....svakako podrška Bobanu za taj transfer ako ga uspije završit
  • Orc123
    14.3k
    Puno previse love....puno
  • Ivanmtk
    1.7k
    Dinamovi navijači prošle sezone :Treba nam napadač pod hitno, možda i dva, ovo je užasno, neće nam valjda Kulenović bit prva špica opet, tu nam treba ozbiljna investicija, napokon nek dođe netko ko će dugoročno zatvorit tu poziciju
    Dinamovi navijači prošli tjedan :Doveli smo 10+ igrača, a nismo niti jednog napadača koji nam je najdeficitiranija pozicija, šta se čeka toliko?
    Dinamovi navijači danas : 5 mil za Belju je previše, ne bi ga dovodio, puno previše love, spor je, Kulenović vol 2, možemo za manje dobit bolje. Koje? Ne znam nisam ja skaut nek nađu!
  • Tranzicijski Napad
    956

S obzirom na inflaciju, trziste, 5-10mil za igraca i nije puno ali i svi su zazivali kako Dinamo mora radit 5+ mil transfere.
  • Ivanmtk
    1.7k
    5+2 mil je sića u svijetu nogometa pogotovo, a i za klubove financijski razine Dinama (Sparta i Slavija Prag, Zvezda, Kopenhagen, Ludogorets, Midtjylland) koji su odavno probili tu barijeru.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Ako mi za Kuleta tražimo 4-5 milja,onda i Beljo vrijedi 5+bonusi.Odani Zgd

Točno to. Neki bi htjeli da za Kulenovića dobijemo više od 5 milijuna, a onda se čude kako Belju ne možemo dopeljati za 3 milijuna nego moramo platiti više. Kod Dinamovog puka ne bi bilo na odmet malo realnosti.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Slažem se.Cordoba i Kanga su primjeri igrača za 2 milje,pa od njih nemaš ništa i jedva čekaš da ih se rješiš.
  • C@ptain Koons
    345
    ZvezdaIvanmtk

Zvezda je ipak državni projekt od pičkoustog, tako da ih ne bi svrstao uz ove ostale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.