• vjeko1701
    16.5k
    Koji mrtvi Kule vise? Prodaj drvo ako se moze ista dobit za njega.Žan

Već sam upozorio za ovakve nadimke, tolerancija je na samoj granici. Stanite dok su u pitanju samo upozorenja.
  • Noel
    13.1k

Meni osobno ne smeta, jarca me čak to iako znam da su bedastoće prepisane sa portala..
  • Diavollo094
    22
    Previše sve ovo dugo traje sve mi se čini da novinari hvataju na clickbait
  • zmujcinslbrod
    50
    ja Mišića uopće ne vidim s njim, Mišić ne može "popratiti" Villarov tempo, glupo je uspoređivati ali Vitinja iz Psg ima malog portugalca Nevesa kraj sebe koji mu daje dodatnu kombinatoriku kroz izmjenu mjesta i brze pasove.
  • NORTE
    17.4k
    Od sutra očekujemo predstavljanja novih igrača, Dabac here we go.
  • Big Daddy
    1.5k
    Ivanusec u PAOK-u?! Daj me nemoj…
  • IvanS
    324
    5 + 2 za Belju je po meni previše. Tehnicki vrlo dobar, s izraženim smislom za igru i gol, ali sporiji od Brodića. Kako ćemo mi igrat presing ili kontre s njim, nemam pojma. Voljni moment upitan kad ga ne ide. Želim mu svu sreću ako dođe naravnomiro

U SHNL-u ćemo vjerojatno 90% utakmica igrati na postavljenu obranu.
    Nema tu prostora za kontre. Upravo zato nam treba golgeter kakav je Beljo.
    Za ostalo će Mierez raditi teror obranama...

Bez brige.
  • modri7
    240
    Gdje Mario Kovačević vidi Luku Stojkovića, na kojoj poziciji?

"On je kvalitetan igrač kojeg vidim u veznoj liniji na poziciji 'osmice' ili 'desetke'. Ali, može poslužiti i na krilu, posebno u utakmicama u kojima ćemo dominirati. Možda je Stojković najbolji na 'desetki'. Makar, još mora učiti." (germanijak.hr)
  • mlkaskic
    263
    Beljo za fiksni 5 milijuna eura bi po mom mišljenu bio top posao. Nek bude 5+2, milijun za osvajanje prvenstva i milijun za ulazak u ligu prvaka. Kada to ostvarimo neće nam faliti pare.
  • Kumerle
    634
    Brijem da je to previše love za Belju, ali daj Bože da me razuvjeri.
  • Odani Zgd
    671
    Ako mi za Kuleta tražimo 4-5 milja,onda i Beljo vrijedi 5+bonusi.Napokon da radimo transfere od 4-5 milja za jednog dobrog igrača,nego da dovodimo za te novce 3-4 tarabe,kojih se kasnije ako ispadnu flop ne možeš riješit,čekaju kraj ugovora,i u konačnici koštaju puno previše....svakako podrška Bobanu za taj transfer ako ga uspije završit
  • Orc123
    12.5k
    Puno previse love....puno
  • Ivanmtk
    1.6k
    Dinamovi navijači prošle sezone :Treba nam napadač pod hitno, možda i dva, ovo je užasno, neće nam valjda Kulenović bit prva špica opet, tu nam treba ozbiljna investicija, napokon nek dođe netko ko će dugoročno zatvorit tu poziciju
    Dinamovi navijači prošli tjedan :Doveli smo 10+ igrača, a nismo niti jednog napadača koji nam je najdeficitiranija pozicija, šta se čeka toliko?
    Dinamovi navijači danas : 5 mil za Belju je previše, ne bi ga dovodio, puno previše love, spor je, Kulenović vol 2, možemo za manje dobit bolje. Koje? Ne znam nisam ja skaut nek nađu!
  • Tranzicijski Napad
    624

S obzirom na inflaciju, trziste, 5-10mil za igraca i nije puno ali i svi su zazivali kako Dinamo mora radit 5+ mil transfere.
  • Ivanmtk
    1.6k
    5+2 mil je sića u svijetu nogometa pogotovo, a i za klubove financijski razine Dinama (Sparta i Slavija Prag, Zvezda, Kopenhagen, Ludogorets, Midtjylland) koji su odavno probili tu barijeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.