• Zambatine škude
    3.5k
    I zašto bi nekom bilo onemogućeno staviti nekakav pozitivan komentar na objavu. Pa neće slati mail da pohvali današnji video ili super fotke? :grin:
    Ili će se na članskom danu raspravljati o super contentu na dan derbija s Hajdukom od prije pola godine.
    Nema smisla onda niti objavljivati išta.
    mlinchica

Zato je dragi Bog izmislio lajk. Pukneš ga i time si svoje rekao i ne moraš se nikome izjašnjavati niti čitati zašto to netko drugi nije napravio ili jest. Miiiilina.

Društvene mreže su osmišljene kao kanal komunikacije.mlinchica

Jesu, za mene i tebe. Pa porazgovaramo, ja te nešto pitam, a ti odgovoriš. Kasnije su skužili svi koji mogu od toga zaraditi da im je tu najbolje promovirati se. Milijunski službeni pejdžovi su ionako jednostrana komunikacija, bili komentari otvoreni ili ne. Nije da će ti Dinamo odgovoriti na komentar i diskutirati s tobom.

Razumijem tvoju poantu, nešto ćeš svakako žrtvovati. U jednom scenariju mentalno zdravlje, u drugom mogućnost da se navijač normalno očituje po nekom pitanju. Pa kako je kome draže. Samo želim reći da komentiranje na Fejsu nije ni člansko ni ljudsko pravo pa ti ga Dinamo može "oduzeti".
  • mlinchica
    3.3k
    Samo želim reći da komentiranje na Fejsu nije ni člansko ni ljudsko pravo pa ti ga Dinamo može "oduzeti".Zambatine škude

Jasno. Kao i ono s početka, jel cenzura ili “cenzura”, a izgleda da je ovo drugo jer ne postoji regula, bar ju ja nisam pronašla.
    Ali… uvijek sam za to da je klub maksimalno otvoren i da se koriste svi mogući alati za povećanje broja članova, reklamira sve ono dobro, potiče ljude na dolazak, na praćenje, aktivira članstvo.
    A društvene mreže su danas najbolji alat za to. Nažalost je tako.
    U zadnjih tjedan dana najkomentiranija objava na ig je giveaway. Eto ti smisla društvenih mreža.

Ovo sve ostalo se da smanjiti izbacivanjem neprihvatljivog i upravljanjem kvalitetom sadržaja. I naravno, nadamo se boljim rezultatima na terenu pa će sve utišati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.