• Hebimir Strašni
    95
    U bemti kolko očiju :grin: , ja držim fige (ako lik dođe) da bude barem drugi KTC,a ne drugi Mmaee koji je imo "grafove" za popizdit.
  • skener
    4.9k
    Jel ima kakvih novosti što se tiče transferaIvanS

Mierez se igra s djecom i baš si je instalirao Dinamo + kako bi mogao pratiti tekmu
  • Dani Olmić
    1.8k
    Mislim da se danas i sutra neće nikaj novo saznat tj. igraci predstavljat

Ne znam da li su se igraci u proslosti sluzbeno dogovarali/predstavljali vikendom? Neka me netko ispravi ako sam u krivu
  • Slepicka
    202
    vikendima su uvijek zatisja za transfere jer vjerojatno se dogovore - cujemo se u ponedjeljak za dalje kao i u vecini poslova..vjerojatno se pikira da ovi o kojim se prica budu u utorak popodne na treningu ako je ikako moguce
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Mislim da su Zajc i McKenna svakako dobre opcije u ovom trenutku. McKenna je ipak igrač koji ima iskustva i mislim da će stvarno biti pojačanje u obrani. Vjerujem i Kujtimu da nije baš oduševio u Kopenhagenu i da je imao lošije utakmice, ali meni ipak on djeluje puno puno bolje od npr. Radeljića. Ipak, mislim da ne treba ulaziti u prevelik rizik s plaćom i treba naučiti na grešci koja je napravljena s Mmaeeom.

S druge strane, Zajc mi se isto čini kao dobra opcija ako će pristati na plaću koja nije visoka za naše okvire. Mnogi uspoređuju s tim da nismo smjeli pustit Kačavendu, ali realno on nema mjesta u prvih 11 i shvatio je to i vjerojatno si želi spasit karijeru jer mu u ovim godinama treba puno više minuta nego što bi dobivao ovdje. Teško da bi izbacio ikoga od veznjaka iz prvih 11. Mi odlaskom Kačavende i nemamo toliku širinu u vezi. Mišić, Ljubičić, Villar, Soldo, Pavić i Bulat za dvije pozicije. A mislim da je Zajc sigurno bolji igrač od potonje trojice.
  • Kumerle
    613
    ako smo što naučili iz prošle sezone, to je nadam se da trebamo raditi s domaćim igračima i kupovat najbolje iz HNL, a ne neke strance koje smatramo pojačanjima pa na kraju budu Mbuku, Mmaee i Cordoba.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    To se i radi. Između ostalog dovedeni su i Lisica, Valinčić, Mudražija, Vidović, Ljubičić. Ali ne možeš se ograničiti samo na domaće igrače i HNL.
  • rokikaciga
    2.9k
    Mišić, Ljubičić, Villar, Soldo, Pavić i Bulat za dvije pozicije.Teofil Kateran

Kako dvije?
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Pa po pripremnim utakmicama se tako čini. Stojković je dosad bio na 10 i izmjenjivao se tijekom utakmice s Vidovićem. Danas je Mudražija.
  • rokikaciga
    2.9k
    ma ne igramo mi s 10. To je zastarjeli naziv. Igramo sa jednim povucenim veznim kao korektorom (Miske) i dvojicom ispred njega. Po meni su za povucenog igraca Miske, Villar i Pavic (ako se dobro oporavio). A ispred njega svi ostali + Stojke
  • BBB Sibenik
    6k
    Za Pavica i takve nama triba pod hitno taj Dinamo2
  • Fan
    1.2k
    Jel možemo dovest nekog veznog igrača koji se vraća u obranu kod tranzicije i da nije spor ko blato? Tnx...
  • rokikaciga
    2.9k
    Pričao sam sa jednim škotom, kaže za Mckennu da je fizički jak, jako dobar u skoku, loš u igri s nogom. Kaže da se ne bi bunio da dođe u Celtic, ali da ne bi bio presretan da bude u njihovih prvih 11.
  • tp1997
    1.7k
    ali meni ipak on djeluje puno puno bolje od npr. Radeljića.Teofil Kateran

U najgorem slučaju je glorified Radeljić a bar ne bismo Mišku spremali pare u džep. Sve što sam vidio na Zoni da se spočitava McKenni (spor, gubi se na širokom prostoru...) su redom i Radeljićevi problemi.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Wtf

Juan Córdoba neće potpisati za Real Sporting. Kolumbijski krilni igrač stigao je u Gijón prošlog četvrtka i jučer je obavio liječničke preglede prije potpisivanja ugovora. Konačno, i neočekivano, Juan Córdoba neće igrati za Real Sporting.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.