• badjibadara
    8.3k
    Upravo odradjena teretana, dodana jos jedna ekstra serija (nije mi trebalo), sve bez preworkouta, i sad za pojacanja - spreman!
  • veselko tenžera
    6.5k
    Kad pročitam da dolazi veznjak koji može igrati i šesticu i osmicu želudac mi se okrene.
    U našem slučaju to su, u pravilu, ofenzivne osmice koje su u karijeri odigrali 50 utakmica na desetki i 3 utakmice na šestici.

Dajte nam terijera, klasičnu šesticu, ubojicu...
  • Noel
    17.8k
    Zajc nepotreban , McKenna ne dolazi to nije stoper koji je stvoren za igrat visoku obranu kakvu mi igramo u HNLu. Gledao sam ga jako puno u Premier ligi i to je tip stopera koji na širokom prostoru pogubljen. U Notinghamu je bio solidan zbog bunkera ,za bunker ekipe može proć ali za ovaj sustav kakav Kovačević gaji i igru kojoj teži McKenna je apsolutno loša kupovina. Nadam se da je riječ o snižavanju cijene putem njega kroz medije za Radeljića a ne stvarni interes i ponuda za njega.

Mierez i Beljo show program jedva čekam ak je istina.
  • dd29
    862
    Ne razumijem ovo oko zajca, 31 godinu ima, nije mogao igrati u toulouseu i fenerbahceu, bolje da netko mlađi bude na klupi/u rotaciji
  • miro
    8.3k
    Otpiliš Kačavendu, a dovedeš Zajca, nema smisla nikakvog
  • hardek
    7.9k
    Meni Zajc nema smisla(možda sam u krivu) a McKenna mi se ne čini kao da nam odgovara profilno(možda sam u krivu).

Volio bih sa su mediji u krivu i da dolaze neka imena koja do sada nisu izašla u medije.
  • Pacho
    12.2k
    Zajc valjda zna kako treba s Turcima, a to bi moglo biti korisno kada protiv istih igramo derbi
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Ja ne znam sta klub ceka,pun forum strucnjaka znaju koji nam profil igraca treba,sto se uklapa a sto ne. Sve znaju ljudi samo im nitko jos sansu nije dao…
  • wolfgang14
    3.4k
    Imam osjećaj da će prije neki junior kliknut nego ta "velika" i skupa imena tipa McKenna, tak da ono, kaj god, nisam ushićen. Bitno mi je samo da mierez dođe
  • marcio amoroso
    47.8k
    Ja ne znam sta klub ceka,pun forum strucnjaka znaju koji nam profil igraca treba,sto se uklapa a sto ne. Sve znaju ljudi samo im nitko jos sansu nije dao…BBB Mataa998

To se i ja pitam. Znaju točno kakav profil treba, točno koliko se tko treba platiti i tko je višak. Sve veliki stručnjaci.
  • Pacho
    12.2k
    A koja je poanta foruma nego da nestrucni ljudi kojima je stalo komentiraju?
  • Mlađi referent
    14.9k
    igrat visoku obranu kakvu mi igramo u HNLuNoel

Zar nije igrao u Kopenhagenu visoku liniju i čini se statistički bio poprilično dobar…? Razina koja je ipak puno više usporediva od Premiershipa.
  • marcio amoroso
    47.8k

Jedno je komentirati, a drugo čvrsto zauzeti stav i tvrditi “ja znam da ovaj valja, a ovaj ne valja”.
  • wolfgang14
    3.4k
    A koja je poanta foruma nego da nestrucni ljudi kojima je stalo komentiraju?Pacho

ma pusti, ne vrijedi. Uvijek će se nać neki koji će trubit svoje. Nisam znao da treba imat UEFA licencu za pisat ovdje komentare
  • Pacho
    12.2k

Pa to je misljenje na kraju dana. Nitko od nas ne moze sa sigurnoscu reci da ce netko ispasti dobar. Uostalom, nakon nekog vremena vec polovis tko se bolje kuzi, a tko uglavnom laprda. Npr. Omakeova opservacija vrijedi vise nego moja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.