• Georg Koch
    7k
    strasni izvori.
    Prvi dio teksta kaze:
    jer igračevi agenti s Dinamom dogovaraju posljednje detalje, one najbitnije oko novca
    Drugi dio teksta kaze:
    Mierez želi samo u Dinamo, te dogovorio je sve s Dinamom.

Ja bi bio sretan da nigdje ne naletim na ove izvore...
  • E46
    2k
    mislim da je ipak za novogradnju Vinogradi ili Šestine.
  • Infinity
    20.7k
    Ono Sto citam je da za Syllu i Buluta mladu nadu zele oko 10mio€ zajednoVedraca

Sta cekamo? :brow:
  • Vedraca
    228
    to nisam cito Jos....Jako cudno Ali eto hvala. Sto se tice Sylle bio bi dobar Napadac za nas ali posto nemamo ni za Belju 5mio€. Nema Bas puno sanse da Syllu dobijemo.
  • kariola86
    216
    Trebali bismo vratiti Petkovića za 500k god.
  • Vedraca
    228
    cekamo Odbijenice od Augsburga i Miereza Pa da se bacimo na druge Napadace
  • ZGBhoy
    1.9k
    posto nemamo ni za Belju 5mio€. Nema Bas puno sanse da Syllu dobijemoVedraca

Slazem se
  • mali M
    9.3k
    šta keže Mierezova žena ne sviđaju joj se Bukovac i Remetebazooka93

nećemo ni mi nju!!!! :lol:

cekamo Odbijenice od Augsburga i Miereza Pa da se bacimo na druge NapadaceVedraca

još i gore.. ja ti ne vjerujem da ćemo mi ikoga dovesti.. vjerojatno im je Bjelica otvorio oči sa stavljanjem Perića u napad i zato još nisu njegov ugovor otpisali jer će ga prenamjeniti u napad! yes!
  • penetrisac
    295
    Dugo ovo traje, predugo, odoše pripreme.
    Srećom HNL je tek za 20 dana pa se još stigne upoznat s momčadi.
  • Droljo
    23.7k
    Prava špica može doći i dan prije prve utakmice pa utrpati tri komada.
  • Orc123
    14.3k
    Meni kako gledam utakmice sve vise se cini da je desno krilo mozda jos veca nuznost jer ne da smo se pojacali, imam osjecaj da smo jos slabiji nego prosle sezone a to je fakat jako tesko nadmasiti! I to da nisam ni uzeo Stojkovica za usporedbu jer da jesam bili bi dobrano slabije jos pokriveni.
  • Maximo
    825

Ovo bi se složio, nemamo pravo desno krilo još od takura kaneka
  • NORTE
    21.7k
    Samo da ne dovedemo stihijski i panično ala Kanga,da bi se moglo reć da smo nekog doveli.Odani Zgd

Jesam nešto propustio, Marić je i dalje direktor u klubu?
    Kakav Kanga, prevara dovedena s 0 golova na kontu i nije nam donio nikakav napredak.

Boban ima ambicije s dinamom, a ne sitne osobne interese.

On je predsjednik uprave, a ne no name neiskusna osoba postavljena da se igra i uči na dinamu.

Boban želi ozbiljne kvalitetne igrače i takve će i dovesti.
    Konačni roster za ljeto i jesen još je daleko.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Upravo to, nakon što je planski doveo sve igrače i napravio transformaciju momčadi zašto bi itko mislio da će napadača dovesti stihijski. Logike nigdje.
  • tp1997
    2.3k
    Jesam nešto propustio, Marić je i dalje direktor u klubu?
    Kakav Kanga, prevara dovedena s 0 golova na kontu i nije nam donio nikakav napredak.

Boban ima ambicije s dinamom, a ne sitne osobne interese.
    NORTE

Boban radi miljama bolji posao od Marića i tu sumnje nema, dobili smo stvarno par ozbiljnih igrača. Ali nepogrešiv nije, i ima tu par problematičnih odluka - primarno zadovoljavanje s Lisicom, Špikićem i Topićem kao opcijama na desnom krilu, čime smo doslovno slabiji nego prošle godine, i opčinjenost Radeljićem.

Nije svaka odluka ispravna samo zato jer ju donosi Zvone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.