• ZGBhoy
    1.9k
    Samo Sto Schalke trazi za Syllu oko 5-6mio€Vedraca

Da ali Schalke je zbog financijskih problema primoran prodavat igrace da im ne oduzmu bodove tak da nebi bilo ni lose pritisnut ih malo.
    Sylla je Top Napadac
  • Orc123
    14.3k
    Syllu sam spominjao prije nego otisao u Shalke...tad smo ga mogli dobiti sam tak, mogli smo tak ulociti i Marca Grulla, ili Despodova....za sve provjerene igrace nikad nismo pokazivali interes a dovodili smo razno razne anonimce i onda se cudili kak nije to to....
  • Mali Zeus
    20.1k
    Kaj, ništa od Belje i Miereza?
  • Crni86
    18.6k
    iduca 2 tjedna su kljucna :grin:

Salu na stranu, razduzili se ovo sve vec. A s ozbizrom kakva nam je uspjesnost realiziranaj transfera kada se ovak razduzi, razumijem ljude zakaj su skepticni.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Mislim, po mojim saznanjima Mierez 99 posto dolazi, ali dobro, možda su moji izvori flop.
  • Dinaminjo
    1.8k
    ..spustio se na tu ligu Sylla
    Plavi je dres napad predvodio..
  • Nemrem99
    81

Ristovski je htio ugovor na dvije godine, a dobio je jednu. Nije bio problem smanjenje plaće joj joj...
  • OsamŠest
    6.5k

Di je Mierez? Ništa protiv Bobana i puna podrška!
  • Mali Zeus
    20.1k
    Di je Mierez? Ništa protiv Bobana i puna podrška!OsamŠest

Dolazi kod nas, puna podrška Bobanu naravno!
  • Droljo
    23.7k
    Potpuna podrška.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Ne sviđa mi se činjenica da još uvijek nemamo napadača, ali moju podršku Boban ima.
  • marcio amoroso
    47.8k
    @Mali Zeus
    Opomena pred malo duži ban. Lijepo se nekada našaliti, ali konstantno trolanje ne toleriramo.
  • Dendle71
    244
    tako je. Prijeti im oduzimanje 3 boda. Ali oni valjda nisu sigurni je li bolje prihvatiti oduzimanje bodova i ne dirati momčad ili pak prodati nekoga.
    E, da naš savez radi na takav način (kazne za ne ispunjavanje finacijskih parametara) a ne da se čeka uefa.....
  • JakovK6
    288
    Mislim, po mojim saznanjima Mierez 99 posto dolazi, ali dobro, možda su moji izvori flop.Mali Zeus
    kaj smatraš pod 99%? ja imam saznanja da je ugovor relativno veliki problem i da razmatra ostale opcije, nije da mu je Dinamo jedina prilika. Tako da mislim da je dosta daleko od ovih 99, nije da smo blizu dogovora.. ali nadam se da su moje informacije flop, ne tvoje :D
  • Mali Zeus
    20.1k
    kaj smatraš pod 99%? ja imam saznanja da je ugovor relativno veliki problem i da razmatra ostale opcije, nije da mu je Dinamo jedina prilika. Tako da mislim da je dosta daleko od ovih 99, nije da smo blizu dogovora.. ali nadam se da su moje informacije flop, ne tvoje :DJakovK6

Ja sam pak čuo da su neki agenti koji su kao glavini pokušali sabotirati posao, ali da bi trebao doći. Ništa o ugovoru. Iako, to da je sve sređeno sam čuo još u ned, a danas je eto četvrtak. Ali lik mi jamči da je to sve ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.