• wolfgang14
    2.5k
    Vidović - Ljubo - Villar, novi ljubavni trokut
  • Paggini
    58.1k
    Villarovi su iz Viteza očito....
  • scooniepenn
    5.1k
    Bosancho Villar i vitezovi iz Viteza
  • tp1997
    1.7k
    Vidović - Ljubo - Villar, novi ljubavni trokut
    2d
    wolfgang14

Nova pušačka soba incoming, još kad Gonzalo neke cigare iz Španjolske pribavi...
  • Nogo
    8.1k
    Dejan Ljubičić o Dinamu

• Dejan Ljubičić je za RTL Danas otkrio razloge dolaska u Dinamo, unatoč ponudama iz Njemačke.

• Austrijski reprezentativac je odabrao Maksimir, gdje je igrao i njegov brat Robert.

• Ljubičić je otkrio i svoju viziju uloge u momčadi, te kako se vidi na terenu.

https://net.hr/sport/nogomet/dejan-ljubicic-za-rtl-danas-otkrio-sto-je-prevagnulo-da-dode-u-dinamo-i-gdje-se-vidi-u-momcadi-plavih-c3175a86-5906-11f0-be08-9600040c8f8e
  • Damir1986
    166
    'Sve sam dogovorio s klubom iz Bundeslige. Onda me nazvao Zvonimir Boban i stvari su se promijenile. Uvijek sam bio navijač Dinama i moj san je bio igrati tu', započeo je Ljubičić.

Austrijanci su otkrili da se radilo o Union Berlinu. Ljubičić je nakon Bobanovog poziva otkazao liječnički u glavnom gradu Njemačke i zaputio se prema Hrvatskoj.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/zvijezda-dinama-sve-sam-se-dogovorio-s-klubom-iz-bundeslige-a-onda-me-nazvao-boban-20250710
  • plavi devet
    557
    Čitam na par tema već nezadovoljstvo igrama ovog čovjeka. Ja ne znam jesam li ja lud pa ja krivo gledam ali meni se baš svidio. Agresivan u presinga, trkački kao što se i očekivalo ima ga po cijelom terenu, ali tehnički nije kao Villar pa se manje primjeti na terenu. Unatoč tome par puta odlična progresivna dodavanja, pa i jučer prije gola Vidovića jednim takvim našao Stojkovica i time započeo akciju ju za gol.

Bit će Dejan još bolji i top pojačanje, nezamjenjivi član udarnih 11.
  • Crni86
    12.4k
    ma tak se i po sucicu udaralo, ljudi ne vide taj posao. Kod nas se vise cijeni kad si brutalan s loptom u nogama. A onda kad nas netko iskontrira dva puta bude pa kako sad to
  • GOAT
    3.3k
    A znas kako je, dosta ljudi ti tekmu "gleda" na mobitelu i pogleda u TV samo ako komentator povisi glas u nekoj gol šansi. Tako da dok ne zabije gol ili u najmanju ruku asistira nece biti pretjerano hvaljen.

Meni je super za sad jer smo trazili trku i agresivnost a to smo u njemu i dobili.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Ljudi valjda očekuju da predribla svaku tekmu 6 igrača i zabije efektan gol najmanje.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Jučer sam nekih 10-15 minuta pratio baš njega, koliko se to moglo na TV-u jer ovisiš o kameri. Ne očekujem od njega da predribla 6 igrača i zabije, očekujem ono za što je doveden. Moguće je da mu treba duže od nekih da dohvati formu nakon teških priprema. Međutim, on jučer stalno kasni, stalno je tu i nije nigdje. Niti se istakao oduzetim loptama, niti kvalitetnim pasovima. Pokriva prostor koji bi trebao, ali bez većeg učinka. Svakako mu treba dati još nalo kredita i vremena, ali realno do sada ničim nije oduševio.
  • Droljo
    18.3k
    Njegov nogomet se ne vidi na prvu i ne u prijateljskim utakmicama. Kad se bude trebalo pohrvat, uzet skok, uletit u 16 iz drugog plana itd bude on došao na svoje. Ja ne brinem.
  • Tranzicijski Napad
    611

S obzirom u kojem prostoru operira trenutno u Dinamu a i prije u koelnu nemozes ocekivati od njega 60+ dodira i slicno. On je igrac koji ce imati 30 dodira, sa svojim kretnjama otvarati prostor za druge igrace a i prostor za dodavanje. A vidjeli smo i par dodavanja s kojima je proigro jucer za ciste sanse. Kaj se tice obrambenog dijela, ako si ga pratio mogo si vidjet kolicinu lopti kojih je uzeo i presjeko.

Po meni bi trebao igrati na strani gdje bek ide vise prema naprijed jer tu moze sa kontra presingom puno vise donijeti igri a i zbog citanja igre i ostalog.
  • Zagi
    10.6k
    Kada nema sofe, pohvale dobijaju isključivo igrači poteza.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ljubicic i blize strani di je bek.. Flashback :rofl:
    Zezam se, naravno. Na Kovacevicu je da izvuce nesto vise iz prijateljskih, prosjecan navijac po tome ne bi trebao sudit igrace. Strpimo se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.