• Crni86
    12.4k
    Sa Misicem u paru bit ce odlicanOrc123

Villar je jeben, ali je zamjena za misica i ne vjerujem da ce igrat zajedno u paru. Treba netko i prljav posao radit te trcat. Njih dva u paru drfanzivno ostavljaju takav krater u sredini…

Jedsn od njih dvojice ce igrat u paru s ljubom.
  • Orc123
    12.5k
    Ljubo tek nije pokazao nista do sad i on mi bas enigma totalna. Ocekivao sam puno vise. Nista Čjubo nije bolji defanzivno od Villara, samo losiji.Villar je i tako 8ica, igrat ce ispred Miska ili u paru s njim.
  • Crni86
    12.4k
    ne znam koje si ti utakmice onda gledao.

Misic i villar na sve nase probleme s obranom nema sanse da igraju zajedno.
  • Orc123
    12.5k
    dovoljno sam gledao, tj. Svaku pripremnu Ljubu da vidim da je slabiji igrac trenutno i da je manje pokazao puno od Villara i zo u oba pravca.
  • Crni86
    12.4k
    Ljubu da vidim da je slabiji igrac trenutnoOrc123

Villar i ljubo uopce nisu isti tip igraca… tako da ih je bespredmetno usporedivat. Na kraju ne gradi se momcad tako da svi budu brutalni s loptom u nogama vec treba netko i prljavi posao odradivat.

S villarom i misicem na sesticama imat cemo enormnih ako ne i ogromnih problema u hnlu s povratnom trkom, kontrama, duelima itd. pa ce nam se ponavljat istre, gorice itd iz prosle sezone. Sam zazivas pravu sesticu, a onda bi na dvije sestice stavio dva igraca koji nemaju apsolutno nikakve karakteristike koje nama u igri fale i zasto zazivamo sesticu. Podcjenjujes jako ljubicica i pricas da nije nista pokazao, i u usporedbi s villarom nije jer ne igra na isti nacin. Ljubo ima dvije predasistencije za gol svojim dizanjem tempa i progresijom, mali broj drugo osvojenih lopti da nastavimo dalje gradit napad itd. Totalno dva razlicita igraca koji svoju igru temelje na potpuno drugim stvarima.
  • Orc123
    12.5k
    da se razumijemo i Villar i Misic i Ljubo su vise 8 nego 6 a jedina razlika im je drugaciji stil nogometa. Villar vise voli loptu, a Ljubo vise voli prostor. Pozicijski to su isti igraci. Ja sam siguran da ce Ljubicic biti pojacanje ali za sada jos je pokazao jako malo. Ti imas svoj stav, ja svoj....siguran sam da Villar i Misko mogu bez brige zajedno tako da....jbg, razliciti stavovi,..

Zar stvarno mislis da Boban doveo igraca za 3mil eura da sjedi na klupi, a djeluje odlicno na terenu? Nema sanse,...prije ce igrat sva trojica nego ce on zavrsiti na klupi....
  • Crni86
    12.4k
    ljubo je vise sestica svojim nacinom igre nego villar. I nemam ja nista protiv tvog misljenja samo mi je kontradiktorno da osoba koja zaziva da dovedemo pravu sesticu jer nam ocajno fali (u potpunosti se slazem), zeli staviti dva igraca koji imaju najmanje karakteristika sestice koja nam nedostaje u igri. Dok igraca koji koliko toliko ima te karakteristike (duel igra, trka itd) tehnicki omalozavas i zelis posjest na klupu. Samo to. Nikakve logike.
  • Orc123
    12.5k
    procitaj kaj sam napisao. Siguran sam da ce biti pojacanje ali za sad jos je jako malo pokazao. Bit ce bolji siguran sam. Klasicna 6ica fali ali dok je nema prije bih igrao sa 2 6ice u vidu Misica i Villara nego samo sa Misicem ili Villarom. Da se mene pita, al me se ne pita igrala bi mi sva trojica u vezi a Stojka bi stavio na desno krilo jer smo totalno neopasni sa tog krila ako su u momcadi Topic ili Lisica.
  • Crni86
    12.4k
    igrala bi mi sva trojica u veziOrc123

U vecim utakmicama da. U manjima gdje cemo dominirati, totalno je nepotrebno imati takva 3 veznjaka, vec nam treba jedna desetka koja ce biti ofenzivnija. U prvoj utakmici se to bas jako lijepo vidjelo.

Isto tako jednog od najboljih igraca priprema gurat na njemu neprirodnu poziciju je po meni bezveze. Stojke pripreme odlicno igra ne desetki/ofenzivnijoj osmici.
  • Droljo
    18.3k
    I meni bi igrala sva trojica a vidović i stojković na krilima.
  • Orc123
    12.5k
    Stojke je divlji igrac, to nije nista lose, ali igra divlje, ne pozicijski i on ce kamo ga god stavis prema naprijed davati isto. Kad jednostavno nemas krila onda se moze igrati i tako posto se Ljubo voli ubacivati u zavrsnicu bez brige se moze igrati na taj nacin ali u napadu mora biti dominantan napadac, a ne Kule, napadac koji ce em vrsiti pritisak, surađivati u igri, rasteretiti ekipu a i na kraju zabiti.

Ali ajd realno, gledas jucer Villara, koliko momak kvalitetan s loptom, kakve lopte dijeli, kakvu viziju ima, kako takav igrac da grije klupu? Svi znamo da ce Miske igrati jer je kapetan. Ne bi ostao da nije tako......
  • Crni86
    12.4k
    nece grijat klupu samo tako. Ima dosta utakmica, bit ce utakmica di ce igrat sva trojica, utakmica di ce misica trebat odmarat itd

Ali ce uvijek u prvih 11 biti jedan motoricniji igrac. Da li se on zvao ljubicic, soldo ili nekako drugacije nebitno.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.