• Crni86
    12.4k
    Po izjavama "onaj klub koji me dovede će biti prvak" i slično vjerojatno misli da je Bog i batina.Fan

:lol: :lol: :lol:

Neki bi trebali naucit kaj znaci zajebancija.
  • Mali Zeus
    18.4k
    ok grandad.
  • Crle
    1.1k
    Imam osjećaj da oni više čekaju početak sezone nego mi. Mislim da su baš nabrijani i željni dokazivanja. Mudri pogotovo.
  • Crni86
    12.4k
    to nam je i trebalo. Bez gladi, nema ni uspjeha.
  • Crni86
    12.4k
    Prva tekma i gol. Koliko ovakvih lopti se prosle sezone setalo po protivnickih 16 metara pa nigdje nikoga. Jos hladna zavrsnica u raslje, decko ima nos za golove i on ce biti nas supersub. Ne bi me cudilo da ulascima sa klupe hladno zabi preko 10 komada.

Isto tako dosta mu se spocitvala povratna trka, danas u nekoj polukontri doso do nasih 16 metara prije bulata i stojkovica. Mudri se ne stedi.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Ja sam Robert Mudražija, a koji ste vi k.
  • Shkera
    572
    Ajmo Mudri povedi nas :strong:
  • ZgDLions
    1.1k
    Sluša Narodni radio, neeee, Mudri kaj nema nikaj bolje?
  • Vedraca
    170
    Svi koji seru po Mudrom da nije za 1. Ekipu ovo ono.....vjerujem da ce bit korisniji od nekih drugih Igraca koje se vidi u 1. Ekipi
  • NVKOD
    5.7k
    Mudrija bi hladno stavio kao lažnu devetku umjesto Kulena.

Promašene velike prilike:
    Mudražija - 3
    Kulenović - 9

Učinkovitost:
    Mudražija - 25 %
    Kulenović - 20 %
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Samo cu reci ,sata Sam rekao za.mudrija ,gledao Sam ga jako puno puta i bio je par levela vise os svih , samo ozljeda ganje sprijecila da bude u klubu liga 5. Sad je konacno dosao tamo gdje ima sa Kim igrati. Ofanzivno bit ce nas najjaci igrac ako se budu gledale performance a ne ogromni ugovori u startu i bit za pocetnih 11. Samo jako mudri
  • Dinamo-SB
    460
    Mudri djeluje ekstremno motivirano i fokusirano na pripremama. Govor tijela mu je izvanredan. Drag mi je osobno i to ne skrivam i trenutno mi je najdraži igrač u ekipi,ali čak i ako maknem svoje subjektivne misli,stvarno zasad djeluje jako dobro od same igre pa do mentalnog stanja. Vidi se da mu je ovo vrhunac karijere i profesionalno,a i osobno jer igra za svoj klub i ovo mu je svojevrsno ostvarenje snova,ali do kojih je došao trnovitim putem i mukotrpnim radom sto jos vise mu daje vece samopouzdanje i gura ga. Slicna je stvar i s Brunom Godom.
    Necu biti skroman,ocekujem neočekvane stvari od Mudrog.
    Mudri, ima nas koji mislimo da si u stanju napraviti velike stvari. Ako uspijes super,ako ne uspijes opet super jer sam uvjeren da ces uvijek davati 100% svaku tekmu.
  • Droljo
    18.3k
    Mene malo brine što mudri već drugu tekmu nakon 20 minuta izgleda kao krepana mačka. Ruke na koljenima. E sad jel do priprema ili šta ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.