• Crni86
    12.3k
    Ma ovo ako je uopce istina meni zvuci na odugovlacenje Augsburga. Drugim rijecima ne zele naljutit Belju (jer on zeli kod nas) tako da nas odbiju ali onda postavljaju nenormalne uvjete da sami odustanemo i da oni kazu ali mi smo bili otvorenj za pregovore.

Nadam se iskreno da sam u krivu i da cemo Belju uskoro gledat u plavom dresu
  • Keyser Soze
    14.7k
    Ma po ovom ništa od Belje, dajte nam Miereza
  • Goncalo Santos
    129
    Do zime, najkasnije do ljeta mislim da ce Beljo biti otpisan u Augsburgu, nisu bili zadovoljni njime ni kad je dosao, sumnjam da i sad racunaju na njega kao sto se predstavlja.

Treba cekati iducu zimu ili ljeto da mu cijena padne na optimalnih 2.5 mil.
  • CastAway1986
    3.4k
    1.Mierez , Beljo , Kule
    2.Mierez , Azon ,Kule
    3.Mierez , Kule , Mijić
    4.Mierez , Kule , Kulušić

Po meni napadačke opcije od najjače prema najslabijoj, Ryana neću ni uzimati u obzir...
  • Orc123
    12.5k
    Ovako nesto sam i ja mogao sklepati i staviti na Fejs. Covjek nema veze s vezom i doslovno nista nije prenio sto se pokazalo relevantnim. Doslovno je neke stvari koje je pisao iznosio ko da dobiva od Bobana informacije u realnom vremenu ali za Divno cudo samo imena koja su se vrtila u javnom eteru. Kako to da, kad ima toliko provjerene informacije, kako onda nije uspio najaviti ni jednog igraca ala Villar ili Vinlof, Dominguez? Nitko blage veze nije imao da oni dolaze.....ovaj je gori i od onog osvrtnika na IG!

Nema on blage veze nego se neko dijete igra Fabricija Romana za sirotinju!
  • Paggini
    57.8k
    DominguezOrc123

On je Domingueza prvi spomenuo, prije Zone, novinara, insidera, twittera
  • rioda
    9.1k
    Prije svih, osim twittera
  • Paggini
    57.8k

Šta da? Moguće, ali nisam stvarno ni na twitteru vidio prije njegovog posta
  • Dzg69
    89
    Ne znam jel samo meni al ovaj Ivan Azon zvuci kao tip kojeg dobiješ u pesu kad krenes igrat karijeru sa igracem i to uvijek prva ponuda dode od Zaragoze
  • CastAway1986
    3.4k
    Fabrizio Romano upravo piše da Alvaro Morata dolazi u Como sto znaci da Ivan Azon 100% odlazi negdje na posudbu!
  • Ivdzo11
    7.6k
    ako ga dovodili, definitivno ce doci s pravom otkupa, nece biti suha posudba
  • Chempers
    718
    Dobro zašto taj Azon nije odigrao ni minute za Como i sad ga se rješavaju? Ni u Zaragozi nema bajnu statistiku. Jel ga gledao tko ovdje? Ovako na prvu daleko od nekakvog sigurnog pojačanja.
  • Dani Olmić
    1.8k
    po meni gledajuci podatke i statistiku to nije ni p od pojacanja

Ali cujem da su ga neki gledali i vele da bi bio pojacanje, a sad vidjet cemo
  • CastAway1986
    3.4k
    došao je u Como u 3.mjesecu ove godine , imao je problema sitnih s ozljedom a s obzirom da su Cutrone i Douvikas prve dvije napadacke opcije Coma I nije mogao dobiti neku šansu s obzirom da je novi igrac..I dalje računaju na njega tako da ga ne žele prodati nego posuditi negdje da dobije adekvatne minute s obzirom da još stize Morata a Belloti se vratio s posudbe..Mislim da bi se igrački uklopio u Dinamo I da bi mogao eksplodirati iako ako gledas samo statistiku onda je Beljo u prednosti
  • Mr Anderson
    12.7k
    Dobro zašto taj Azon nije odigrao ni minute za Como i sad ga se rješavaju? Ni u Zaragozi nema bajnu statistiku. Jel ga gledao tko ovdje? Ovako na prvu daleko od nekakvog sigurnog pojačanja.Chempers

Ma nitko ga nije gledao, lupa se napamet, uopće nije igrao za Como. Dečko je Španjolac, pa se baca drkica na njega, a na kraju pitanje je hoće li se uopće izboriti pored Kuleta za prvih 11. Nije pojačanje u špici, nego popuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.