• NitkoBitan
    28.6k
    Beljo, Mierez, Azon. Sva trojica sigurno nece doc.
  • rioda
    9.1k
    ovo sto sam gledao na pripremama me zabrinjava maVolimDinamoOo

Zabrinjava jer je dosta vremena na terenu proveo Živković, a dao bih se kladiti da u prvenstvu neće upisati ni minutu.
  • Paggini
    57.8k
    Zabrinjava jer je dosta vremena na terenu proveo Živković, a dao bih se kladiti da u prvenstvu neće upisati ni minutu.rioda

Još više me zabrinjava da hoće provesti dosta vremena i u prvenstvu...
  • Žan
    653
    Samo cekam da se pojavi ime Ianis Hagi u kombinaciji s nama i mojoj sreci nema kraja !
  • FrodoJePurger
    376
    Nekak imam osjećaj da ništa ovaj tjedan od transfera, nema te napetosti ko s prijašnjim transferima.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Zašto su svi oduševljeni ovim Azonom? Ne kažem da je loš, nikad ga nisam gledao, al nije se nazabijao baš.
  • Fan
    1.2k
    Zašto su svi oduševljeni ovim Azonom? Ne kažem da je loš, nikad ga nisam gledao, al nije se nazabijao baš.Keyser Soze

Ako je on Omakeova želja, onda je i moja želja.
  • DiddyGuela
    3.8k

Zbog stila igre mislim da bi on razvalio HNL iako mu brojke ne izgledaju dobro. Jako agresivan,brz i zajeban igrac. Ukratko, sve ono sto sporim i labavim obranama u HNLu ne stima. Njega bi doveo prije Miereza i Belje bez obzira na slabije brojke.
  • Vedraca
    165
    Mierez i Azon ce doc bojim se da Beljo nece ....nek se j... Augsburg izgubili da bog da do Nagodine 1-2mio€ od Iznoza Koji smo nudili
  • Keyser Soze
    14.7k
    Sve smo ovo pisali i za Kangu. Jak, zajeban, agresivan, pojest će sve stopere pa je ispalo loše.
    Al da, ako je Omake za njega onda sam i ja.
  • shameless86
    346
    ne tugujem za eventualnim ne dolaskom belje..dobar je..al previše para za nas
  • DiddyGuela
    3.8k

Moj stav o Kangi je od pocetka bio poznat a to je sasvim suprotno onome sto je vecina govorila. :lol:

Ali kuzim sta zelis reci...

Azon je pravi igrac i nadam se da ce doci.
  • Nogo
    8k
    Nadam se Mierezu i Azonu.
  • Nolifer
    11.9k

Azon bi bio zamjena za Belju ili?
  • Sajla
    10.5k
    Kanga je 5 godina stariji, treba usporediti gdje je on bio u tim godinama. ovo je dečko koji ima 22 i pol godine, prošle sezone imao dobre brojke dok se nije ozlijedio. zabrinjava kaj je propustio polusezonu, ali bumo videli je li uopće u igri ili samo priča za novine...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.