• penetrisac
    295
    PO NEKIM NOVIM INFORMACIJAMA: Augsburg je otvoren za opciju za pustiti Belju na posudbu. Čekamo, pratimo, slušamo i javljamo što saznamo.. :)
  • Dinamovapriča
    654
    Izvor, gjde je objavljeno?
  • fatalerror
    76

Nadam se. Ja sam valjda jedini koji bi rađe Belju nego Miereza koji je po meni trkački jača verzija Kulenovića. Beljo je po meni bolji napadač. Uglavnom koji god da dođe želim mu da trpa i bok.
  • Ivdzo11
    8.7k

Da bas cudno sada...

Pisu: Igrač će doći na posudbu na jednu sezonu iz Dinama Zagreb bez opcije otkupa , nakon što su pregovarali o toj točki ugovora bez postignutog dogovora.
  • badjibadara
    8.3k
    Cordoba posudba bez opcije otkupa!Laugreano

Zar nije negdje napisano da smo profitirali?
    Bolje da je ostao nego da ga posudjujemo
  • Paggini
    74.6k
    Bolje da je ostao nego da ga posudjujemobadjibadara

Iskreno, i meni ova opcija se više sviđa, pogotovo u konkurenciji Topića, Špikića i Lisice, dobivao bi on svoje minute sigurno. Ali doduse, vjerojatno ce u Gijonu dobivati još više pa ćemo znati jel ima išta u njemu.
  • Zagi
    13.7k
    Topić + Lisica > Cordoba + Špikić
  • Zg123
    3.2k
    A da se nije mogao naci neki zainteresirani klub u hnlu za posudbu Cordobe...
  • Laugreano
    4.8k
    Ma po meni je to super stvar. Nebi trebao imat problema sa prilagodbom. Konkurencija mu je sunarodnjak Otero, najbolji strijelac, i jedino desno krilo u ekipi.
    Nakon godine dana, trebalo bi bit jasno ako ima mjesta kod nas.
  • Zagi
    13.7k
    Ma sigurno je ali svi naši klubovi inzistiraju da mi pokrijemo ako ne svu , onda većinu plaće igraču.
    Što je i logično, nisu oni krivi kaj mi svakom tko zna pet na nozi dajemo više od 500k. Zakaj bi oni to pokrivali kada imaju nijansu slabijeg igrača kojeg plaćaju 50k.
  • CastAway1986
    4.7k
    znao sam da predobro zvuči da bi bila istina da ćemo zaraditi na Cordobi..Posudba mi nema smisla i to bez otkupa pogotovo u situaciji kad Špikić odlazi i da ćemo ostati samo na Lisici
  • Crni86
    18.5k
    Najgora opcija je slat nase igrace na posudbu u hnl, sve su to nasi konkurenti i nema potrebe jacat ikoga od njih, pogotovo ne igracima koji ce posebno jako gristi bas protiv nas da se dokazu. Ak je vec radi blizine i mentaliteta onda nek idu na posudbu u bih, slo ili madarsku.
  • tp1997
    2.3k
    Topić + Lisica > Cordoba + ŠpikićZagi

Oboje vrlo prosječno, stvarno se nadam da se traži desno krilo koje može raditi razliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.