• Murtidzg
    176
    To kaj su nekima starci debili nisu svima.
    U ST je puhalo 350 km/h nije zajebancija oštećena je imovina ima ozljeđenih itd itd.

Uglavnom bravo za klub.
    To kaj su trenutno u Hajduku primitivci ne znači da netreba pružiti pomoć oni će doći i proći, ali zajedništvo Hrvata nece nikad.
  • Dino
    4k
    Ovo se zove normalna reakcija. Kad sam cuo za nevreme, normalno da sam se prvo isao cuti sa svim prijateljima i poznanicima iz Splita da provjerim jesu dobro, a to ocekujem i od svog kluba. Nemamo mi s njima kaj graditi nekakve lazne odnose i uvlaciti im se, ali ako smo gospoda, znaci da znamo biti i ljudi.
  • Guinness
    2.9k
    Jel postoji neki kurac koji klub napravi, a za šta se neće kolektivno dramit i srat, ali konstantno?
  • Paggini
    57.7k
    Baš bih volio da im pomognemo. I da u svim medijima budu vijesti kako je Dinamo pomogao. Jako bih to volio, a svakako ne bih propuštao to zajedništvo naglašavati svakih par dana navijačima tog istog kluba.
  • deda
    38.5k
    Moram nažalost reći dečki moji da vaše reakcije pokazuju upravo ono što si većina na ovom forumu ne želi priznati. Mi kao ljudska bića imamo vrlo malo zajedničkih stvari, interesa i pogleda na život. U principu nas povezuje Dinamo i zato vam polako gasimo sve druge teme jer postaju izlišne i uzrok su dnevnih sukoba, netrpeljivosti i mržnje. Uopće ne sumnjam u to da bi se mnogi od nas našli u suprotnim rovovima jednog dana oko različitih stvari. Ne dao Bog, ali to je činjenica. Zato će forum ići u smjeru isključivo Dinamo i nogomet tj. onog što nas ovdje povezuje jer sve ostalo razara tkivo dinamovog navijača. Temu šank sam otvorio, ali tema Grad Zagreb bojim se neće biti otvorena ikad više.
  • Pacho
    2.1k
    Koja patetika jebote. Ne radi se o ljudskim zivotima nego o orjunaskoj olupini od kluba. Kao da ih je poklopio uragan pete kategorije pa sad leseve skupljaju, a ne da im je palo drvo na (jedini) pomocni teren i dio krova odletio.

#prayforhighdug
  • Mali Zeus
    18.3k
    Velik smo klub, bili i ostali.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Koja patetika jebote. Ne radi se o ljudskim zivotima nego o orjunaskoj olupini od kluba. Kao da ih je poklopio uragan pete kategorije pa sad leseve skupljaju, a ne da im je palo drvo na (jedini) pomocni teren i dio krova odletio.Pacho

Se sjećaš ti zagrebačke oluje?
  • reziser
    7.6k
    Zato će forum ići u smjeru isključivo Dinamo i nogometdeda

pozdravljam odluku. Ipak je ovo zonadinamo, sportski forum. za sve ostale politicke rasprave imate 100 drugih nacina za razmjenu misljenja.
    Pozdravljam i poruku dinama, nek se vidi tko je gospodski klub.
    Zao mi je svakog tko nastrada u bilo kakvoj nesreci i elmentarnoj nepogodi, i pomogao bi svima...
  • NitkoBitan
    28.6k
    Koja patetika jebote. Ne radi se o ljudskim zivotima nego o orjunaskoj olupini od kluba. Kao da ih je poklopio uragan pete kategorije pa sad leseve skupljaju, a ne da im je palo drvo na (jedini) pomocni teren i dio krova odletio.Pacho

"GNK Dinamo žali zbog štete koja je uslijed strašnog i iznenadnog nevremena pogodila Split i sve Splićane. U naletima vjetra oštećen je i stadion Poljud, dom svih hajdukovaca, te im je potopljen travnjak. GNK Dinamo je na dispoziciji za bilo kakvu pomoć svom velikom rivalu."

Postoji 100 drugih nacina kako pomoci Grad Splitu i Splicanima umjesto pomaganja rupi bez dna koja ce nas jebat u glavu cijele iduce sezone preko LJPV.

Mrzim patetiku.
  • Pacho
    2.1k

Nes ti oluje
  • Mali Zeus
    18.3k
    Nes ti olujePacho

Misliš na zagrebačku?
  • Pacho
    2.1k

Upravo tako. Pozdravio bi neku uplatu/pomoc Splitu i Splicanima, ali ovom orjunaskom klubu figurativno receno ne bi ni urinirao u cvalje da umire od zedi.

Na stranu kaj ovo moze biti PR pobjeda, jer ovi ionako nece htjeti pomoc niti im ima smisla ici do Zagreba trenirati npr. Gadljivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.