• Laugreano
    4.4k
    [img]http://villjr.png
    Ovo je graf od prosle sezone u 3.ligi.
  • Zagabria
    287
    Stavit ću ovo tu. Veznjak M.Z navodno ponuđen klubu.
  • Sbkbbb
    385
    za razumnu placu ne bi puno razmislja u vezi njega.
  • Facke
    6.3k

A ste je M.Z?!
  • javolimtebejako
    2.6k
    ko je to? smijete napisat ime jeboga led
  • Crusades
    16.8k
    Miha Zajc
  • Žan
    653
    Niti u ludilu, kakav crni Zajc...
  • Orc123
    12.4k
    Za Villara Jr. Bi bilo zanimljivo isposlovati neku posudbu sa mogucim otkupom pa moze ispasti ili top ili flop....takav profil u ekipi nemamo, klasicna 6ica koja zna igrati nogomet. Sad, kako bi se prilagodio pitaj Boga, ali brat bi mu bio mentor, puno lakse bi to bilo za njega nego bilo gdje drugdje. Riskirao bi s njim i sa posudbom....mali rizik, ko s Oliverasom. Na kraju nema velike stete.

Kaj se tice Mihe Zajca mislin da nam takav profil veznjaka ne treba, nit bi dovodio igraca u njegovim godinama. Rađe bi riskirao sa tako mlađim poput Villara. Tako smo probali sa Belcarom ali jbg, on nije profil igraca kakav nama treba, to je bilo ocito i govorio sam to jos na zimu. Mi i dalje nemamo klasicne 6ice. Nadam se da Bulat odlazi i tad se svakako otvara mjesto za jednog veznjaka i to po meni mora biti 6ica

Pavic se tek vraca i ja bi njega probao tamo na kraju prijelaznog roka posuditi negdje u Slo. 1. Ligu da igra i da se polako vraca pa sljedece ljeto prikljucit ga ekipi.
  • Crni86
    12.3k
    Na nas skup veznjaka mi se zajc cini nepotreban.

Imas kapitalce u vidu misica, ljube i villara koji ce se u vecini slucajeva mjenjat na dvije pozicije. Jedna ce sigurno biti ofenzivnija u vidu vide, mudrog.

Jedino ako je netko na izlaznim vratima pa je zajc zamjena.
  • Paggini
    57.6k
    Ako ode i Bulat, a nadam se da hoće, mi na osmici imamo brat bratu Villara i Ljubicica samo, uz Soldu koji to može pokriti ali mu nije primarna pozicija.

I još bi Zajc došao besplatno.

Dajte ljudi ne budite smiješni, to se ne odbija.
  • rokikaciga
    2.7k
    nadam se sa ce Z.B. reci ne
  • Blue Label
    97
    Miha Zajc je ultra spor igrač, ne treba nam takav profil na 8 i to sa 31 god + veliki ugovor, to bi bio totalno promašena akvizicija.

Na 8 već smo ionako pretrpani. Villar, Ljubičić, Mudražija, Soldo, Vidović može i Stojke
  • blue heart 72
    2.3k
    Takodjer nisam za dovodjenje Zajca. On je svoj zenit presao, naravno da moze i bljesnuti ali to po mom misljenju vise nije to onaj stari Miha
  • miro
    6.8k
    Otpustiš Kačavendu da bi uzeo Zajca?
  • Zagi
    10.6k
    Dajte ljudi ne budite smiješni, to se ne odbija.Paggini

Kako ne?
    Ja ga nikada nisam gledao, nemam pojma uopće kakav je to igrač ali nabrzinu gledajući..

Iz sezone u sezonu po posudbana. Nitko ga nije otkupio , a cijena od 2-3m nije neka za klubove poput Genoe i Toulousea.
    Sofa ocjene nastupa loše.
    Mjesto u rep Slovenije odavno izgubio, ispred njega Elšnik,Grezda Čerin ali i Rijekin Petrović odnedavno.
    Plaća sigurno nebi bila jeftina.

Ima puno iskustva i to je jedino kaj vidim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.