• Orc123
    12.4k
    ali ajde kad vec se razbacujemo argumentima. Spika, usporediv radi pozicije, jel tako? Prvu sezonu u Dinamu ima apsolutno istu statistiku kao Cordoba samo u 10 utakmica vise odigranih. Da bi nekoga ocijenio mora igrati...

Kakav ce on biti vani? Sta nas to boli vise ona stvar? Za nas nije ispao panj, niti prevara, niti los igrac jer smo ga preprodali i zaradili na njemu! Kako ce se on vani prilagoditi nas vise ne treba dirati.....

I ja se slazem da ako je dosla takva ponuda da smo ga trebali prodati jer se u ovom trenu ne racuna ozbiljno na njega, zasto? E to je vec drugi par cipela. Neki dobijaju konstantno prilike koje nisu zasluzili, a neki ne dobivaju uopce.....
  • ElDorado
    4.6k
    Zanimljivo da bi Jagušiću sad bio otvoren put na desnom krilu, a on nas odjebaus
  • San Lorenzo
    19.7k

Jel bi ti sa svog posla išao na slabije plaćeno radno mjesto? Vjerojatno ne, jel tako...isto tako ni Špikić, Perić, Mmaee ne žele sa svojih 400-800k eura godišnje ići na duplo manje novce koje im netko nudi.
  • emreli21
    443
    sigurno nismo zaradili na njemu. izgubili.
  • Fan
    1.2k
    ali ajde kad vec se razbacujemo argumentima. Spika, usporediv radi pozicije, jel tako? Prvu sezonu u Dinamu ima apsolutno istu statistiku kao Corfoba samo u 10 utakmica vise odigranih. Da bi nekoga ovijenio mora igrati...

Kakav ce on biti vani? Sta nas to boli vise ona stvar? Za nas nije ispao panj, niti prevara, niti los igrac jer smo ga preprodali i zaradili na njemu! Kako ce se on vani prilagoditi nas vise ne treba dirati.....
    Orc123

Ne kužim baš tvoj "argument"...Argument za što? Da je Špika ispao krš od igrača iako je igrao više utakmica?
    Pa bitno je kakav će biti vani jer ako ondje bude loš, znači da ni kod nas vrlo vjerojatno ne bi bio bolji.
    To što smo mi na njemu eventualno i zaradili ga ne čini niti dobrim niti lošim igračem.
    Kod nas je, gotovo svaki put kad je igrao, bio loš. Dal se nije snašao pa je inače stvarno dobar, u tom kontekstu nije bitno, ali kakav je stvarno ćemo tek vidjet.
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Moja pretpostavk je da hrvatski igraci opcenito nisu toliko skupi na trzistu i da su jos uvijek podcjenjeni. Pa ces prije nac klub koji ce iskesirat 2m za fancy juznoamerikanca nego za Spikadonu.
    Naravno samo moja pretpostavka.

U ovom konkretnom slucaju je jos i par godina mladi Cordoba od Spike pa je i to logicno.

Plus velike place od kojih nitko ne zeli odustat.

Pa ak se ne varam onda i Spikadona moze u tu kategoriju jer bih ga definitivno stavio pod krila koja mogu pucat i lijevom i desnom.
  • Orc123
    12.4k
    eto Papastrumf nema pojma onda, covjek koji je u klubu.
  • E46
    1.6k
    sto je najgore Jagusica se moralo dovest i dat mu da igra desno krilo jer je bolji od svih koji bi mogli igrat tu poziciju trenutno u klubu.
  • emreli21
    443
    stvarno mislis da smo ga nakon ovakve sezone uspjeli prodati za više? plus sta kolumbijci imaju postotak od sljedećeg transfera? razmisli sam...
  • Orc123
    12.4k
    Kanga je imao 800tis eura, Spika ima 400tis, Bulat isto tu negdje.....Mmae je posebna prica, on vise nikad nece dobiti takav ugovor kakav ima tu i on ce i dalje biti nazalost na sisi kao sto su i mnogi drugi bili....madam se da cemo nekome uspjeti Mmaea pokloniti na bilo kakav nacin...
  • Orc123
    12.4k
    ja samo znam da kad Papastrumf nesto ovdje napise onda to stoji. Covjek ne pise puno ali ako on nema tocne informacije onda ih nema nitko na ovom forumu.
  • E46
    1.6k
    E ovo je već ako je istina sramotan posao.
  • austrijanac
    7.5k

Dovoljni si dugo na ovom forumu da znaš da svaka šuša voli glumit insidera.
  • E46
    1.6k
    isprike nisam procito tvoj post odma dolje, nekako sam se nadao sa nije istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.