• Orc123
    17.5k
    Spikic, Hoxha, Lisica, Topic.....toliko krila? Samo se zavaravajte......
    Na kraju ce od tih silnih krila na krilima igrati Vidovic i Stojkovic 1/1...ne trebas biti previse pametan da vidis to.
  • Blue Label
    382
    Šteta za Cordobu, sad nam treba još jedno jako pojačanje na krilu ASAP
  • marcio amoroso
    54.4k

Lisica nije nikada igrao lijevo krilo. On je čisto desno krilo. Ja samo kažem da sumnjam da će se kadar trpati krilima dok imamo 6 ili 7 igrača za dvije pozicije. Prijelazni rok traje još dva mjeseca, a do prve službene tekme je mjesec dana. Ima vremena i za odlaske i za dolaske.
  • Paggini
    101k
    Kakve to veze ima sa onime što sam ja napisao? — Droljo

Pa sta si tocno htio napisati? Ne vidim poantu tvog upisa ako implikacija nije da je Dinamo izgubio na ovima, a neke novce vratio na ovim drugima.

Ili si samo izražavao činjenicu bez nekog dubljeg značenja?
  • Droljo
    32.5k
    izražavao činjenicu — Paggini

Eto vidiš.
  • Omake
    21.8k
    je. Doduše bila su dva Lincolna u toj u17 generaciju Brazila. Dobar je igrač, ali i njemu su već jednom otišli križni ligamenti. Ja bih najradije Serginha iz Viborga, samo ne znam koliko je realan i što mu je prioritet jer se oko njega motaju arapski klubovi.
  • modri7
    263
    Fale nam još top stoper, šestica, top krilo i 2 napadača. Ta 2 napadača bi mogla bit Mierez i Beljo, što podržavam.
    Ako računamo da su Bočkaj i Cordoba otišli, onda se još trebamo riješiti Perića, Mmaeea, Žikovića, Bulata, Špikića i Hoxhe.
  • Crusades
    26.1k
    Za lijevo krilo imamo Stojke, Vidović, Hoxha i Varela. S tim da Gabi i Stojke mogu na desetku. To je pokriveno.

Desno imamo Lisicu, Špiku i Topića. Trebamo riješit Špiku i tu dovest kapitalca.
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Jao zaboravio sam da on postoji, daj mi Serginha izravno u venu. Fali ovom Dinamu malo joga bonito nogometa!
  • cibona
    8.5k
    Hoxha, Varela, Lisica, Topić, Špikić plus Stojke i Vidović — marcio amoroso

Kvaliteta>kvantiteta

Od navedenih igrača ja ne vidim niti jedno krilo za prvu postavu, naravno uzevši u obzir da Stojkoviću i Vidoviću to nije primarna pozicija.

Varelu treba što više gurati, Hoxhu prodati i dovesti tzv. kapitalca, a na desnoj strani ništa nismo riješili jer je Špikić tu najkvalitetniji.
  • OsamŠest
    8.4k
    Lisica nije nikada igrao lijevo krilo. On je čisto desno krilo — marcio amoroso

Ma nisam ni rekao da je, ali generalno desna noga na desnoj strani kod ekipa koje dominiraju 90% utakmice nikada nije bajna opcija.

Lisica u nekim drugim sustavima sigurno ima vrline i može donijeti "to nešto". Pa čak i u europskim utakmicama Dinama.

Povukao sam paralelu sa Špikićem, jer je usporedivo, iako je Špikić primarno lijevo krilo. Jebiga, forme Lovrića i Oršića/Ivanušeca su napravile svoje.

Za ostatak posta se slažem.
  • Crni86
    25.1k
    mislim da je jer vidim da je iz Gremia.

Za serginha je i kolega @Kujtim Shalla govorio. Po svemu napisanom on djeluje bas kao kapitalac. Vidjet cemo.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ma nisam ni rekao da je, ali generalno desna noga na desnoj strani kod ekipa koje dominiraju 90% utakmice nikada nije bajna opcija. — OsamŠest

A vidi, sve više velikih klubova igra sa dva dešnjaka ili dva ljevaka na krilima. Pogledaj PSG, Bayern i mnoge druge. Ima logike jer dobiješ širinu i čisti ubačaj bez zadrške.

Lisica sigurno nije doveden da bude treća opcija na krilu.

I ja bih volio mijenjati Hoxhu i Špikića za jednog kapitalca na krilu, ali moramo biti svjesni situacije i biti zrno strpljiviji.
  • OsamŠest
    8.4k
    A vidi, sve više velikih klubova igra sa dva dešnjaka ili dva ljevaka na krilima. Pogledaj PSG, Bayern i mnoge druge. Ima logike jer dobiješ širinu i čisti ubačaj bez zadrške.

Lisica sigurno nije doveden da bude treća opcija na krilu.
    — marcio amoroso

Pretpostavljao sam da ćeš ovo gore reći, pa sam htio i u ranijem postu napisati da može dešnjak desno, ali onda je uglavnom riječ o ekstra klasi zbog složenosti kombinatorike kojoj pojedini trener teži. Ali to je to, da..

Vidim Lisicu kao B opciju na toj desnoj strani, u nekoj euro varijanti možda i kao prvu.

Al dobro, ak vidimo mi, Boban vidi 10 puta bolje.. tako da nema brige :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.