• badjibadara
    6.3k
    kikiriki, košpiceNKDZ86

Zar je moguće da lik ni sa jednim igračem nije pogodio?
  • Crusades
    16.7k
    Torrente, RPG...
  • Omake
    10.3k
    RPG i Torrente?
  • Paggini
    57.5k
    Lisici i Špikiću.Crusades

I Topiću, s tim da može i Varela na desno
  • Droljo
    18.2k
    Zanimljivo. Kanga i Cordoba prodani za novac, milijunski transferi...
    A naše gore listovi špika, petko, pjaca, perić, bočkaj itd odlaze kad im platimo da odu ili ni to ne uspijemo pa ostanu tui...
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Hoxha, Varela, Lisica, Topić, Špikić plus Stojke i Vidović koji također mogu igrati krila. Sumnjam da će krilo doći dok ne odu još bar dvojica od ovih prvih pet navedenih.marcio amoroso

9zkb5s.jpg?ex=686cda0a&is=686b888a&hm=4a2132440e84f5916702dd0dbb65c1a0873dda5cf66a3d964ea772c13cc6cc16&=&format=webp&width=1148&height=1041
  • Dani Olmić
    1.7k

Moramo se zapitat da li su to ozbiljna krilna igraca … jao si ga meni ako ostanemo samo na njima …
  • Crni86
    12.3k
    Pitanje je za trenera di vidi stojketa i vidu. Jedan ce sigurno od njih dvojice na krilo, a drugi na desetku u hnlu. U europi cemo vjerojatnije sa trojcem villar, misic i ljubo.

Po svim pricama spikic je na prodaju, a djeluje mi bas jako jako jako tanko uc u sezonu sa topicem i lisicom desno. Kad pogledamo neke pozicije kako su duplirane, ovaj duo za desno krilo mi izgleda bas jako jako slabo onda.

Tako da se nadam da to znaci da idemo po desno krilo. Recimo ovaj Lincoln kojeg je kolega spominjao.
  • Paggini
    57.5k
    Moramo se zapitat da li su to ozbiljna krilna igraca … jao si ga meni ako ostanemo samo na njima …Dani Olmić

Treba ih jos pet dovest
  • Orc123
    12.4k
    Ovo nema smisla fakat....na Spikica se ne racuna sto je ocito jer niti na pripremama ne igra krilo, nit ce igrati, Lisica nije kvalitet za prvih 11 i jedini od novih igraca koji jos nije pokazao bas, bas nista, Topic nikako ne moze biti igrac za prvih 11.

Ostaje jedino Stojke koji moze to igrati i ako je to plan onda se treba jasno iskomunicirati i uigravati ga tamo, drugacije nema smisla jer ce prije ili kasnije zavrsiti na tom krilu ukoliko se ne dovede pravo krilo kad se shvati da ovi ostali nemaju sta raditi u prvih 11 Dinama.
    Stojke to moze vrlo kvalitetno odraditi ali treba odmah krenuti s uigravanjem. Moze se napraviti da igramo sa takvim laznim krilima koji ce mijenjati mjesta, zabadat se u sredinu, a bekovi visoko, barem jedan od njih.....

Po meni, treba naci krilo ranga Ojeda koji bi bio odmah pojacanje, istina ima ugovor do kraja godine i bio bi dostupan ali...ali oni imaju mogućnost produziti na jos 2 godine pa postaje nuhvatljiv iako bi odmah donio 2 dimenzije vise na ovu momcad.....takvo krilo trebamo....
  • Dinamovapriča
    457
    I ja čujem da je sve jako blizu oko Miereza. :cool:
  • OsamŠest
    5.7k
    Hoxha, Varela, Lisica, Topić, Špikić plus Stojke i Vidović koji također mogu igrati krila.marcio amoroso

Praktički sve lijeva krila, bez obzira na dosadašnji tijek karijere (Špikić se najebao na toj desnoj strani, ni kriv ni dužan, a mislim da isto čeka Lisicu).

Topić, složit ćemo se, nije razina Dinama. Ako je Lisica backup, a Špikić odlazi, prva opcija je neizbježna za dovesti.
  • Paggini
    57.5k
    A naše gore listovi špika, petko, pjaca, perić, bočkaj itd odlaze kad im platimo da odu ili ni to ne uspijemo pa ostanu tui...Droljo

Koliko su ti Pjace, Petkovići, Perići, pa i Špike zaradili Dinamu svojim igrama, a koliko Kange i Cordobe?
  • Crusades
    16.7k
    Znači sve Marićeve "prevare" su prodane za odštetu: Bernauer, Kanga i Cordoba. Jedino je Mmaee problem zbog svoje plaće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.