• rokikaciga
    2.7k
    Karacic je Cafu za sve bekove u Hajduku
  • ElDorado
    4.5k
    Obojica, da smo ih htjeli, bi vec bili na nasim pripremama tak da…. Rebica bi im od srca pozelio, a Ivusic nije los golman ali da je odlican ne bi bio u Pafosu.
  • njurci10
    108
    a odšteta?
    Ne vjerujem da će ga baš za kikiriki pustiti.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Sve detalje doznat ćemo danas kada klub i službeno objavi da je Tiago Dantas postao novi igrač Rijeke
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Milion eura po sezoni Dantas? :rofl: Mala portugalska prevara nije nasla bolju udavacu? :rofl:
    Kad mijenjas klubove ko gace..
  • Droljo
    18.1k
    Igrači nas traže milju po sezoni i kad ne dobiju odu u rijeku ili osijek za 250k. Glupost totalna ali to je tako. Neka idu...
  • Niko1986
    2.3k
    Dobit će 250 k, dobar bonus za ulazak u europska natjecanja, koji je valjda nemoguće ne ostvariti i postotak od transfera.
  • vjeko1701
    16.4k
    Osobno mi je puno draže kaj smo doveli Ljubičića i Villara. Dantas nije više ni tolko mlad da možeš reći da ulažeš u budući transfer a u HNL-u i dalje ima puno previše oscilacija.
  • Goncalo Santos
    106
    Lesicki je jos prije bio pricao da je bivsi sd Maric dogovarao s Botom Dantasa, uz redovito potenciranje toga da Dantas ima 20ak ponuda i da placa koju on trazi jedva da je prihvatljiva Dinamu, odnosno da bi bio jedan od najplacenijih.

Kao problem se predstavljao menadzer igraca koji ga nudi mnogim klubovima i da ce po svemu sudeci izabrati klub koji ponudi najvise.

Dinamo je tu bio jedna od opcija, cisto zbog solidne platezne moci, ali ni blizu najpozeljnijih destilacija.

Izbor Rijeke mi se cini jako sumnjiv, odnosno cijelu pricu u kontekstu Dinama mi ne drzi bas cistom, smrdi mi na jos jedan pokusaj ucjenjivanja, predstavljaju se europski velikani, veliki novac i od svega toga Rijeka, koja koliko god da im srece zelim sumnjam da moze vise od KL izboriti, gornja placa im je 250k godisnje. Mozda su u pitanju bile i neke menadzerske kombinacije, preplacivanja i slicne stvari za koje se teretilo ovdje vec mm, ali eto ne zelim grijesiti dusu, pisem cisto da svatko promisli za sebe.

Ukratko, izgleda da taj Dantas nije ocito neka krupna riba, momak sigurno ima kvalitetu, iskustvo ili talent, ali vjerujem da s takvim menadzerom ili ljudima koji mu vode karijeru nece on doci do razine na kojoj je poceo karijeru, u svakom slucaju ne mislim da treba zaliti za njim.
  • rokikaciga
    2.7k
    Ma dobit ce Dantas dobar postotak od buduceg transfera i tu ce se naplatiti.
  • blue heart 72
    2.3k
    tako je, to je Miško modus operandi. Manja plaća, ali se transfer dijeli recimo 50/50
  • Dani Olmić
    1.7k
    Dantas u rijeci, vrlo solidan transfer - mogao bi bit bomba tamo
  • Nolifer
    11.9k
    IMG-5419.jpg

:lol:
  • Kermit
    586

Hahahaha, dobra!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.