• rokikaciga
    10.6k
    Zato jer on kao sestica treba pokriti povratnu loptu a ne da stoji na 40 metara sa Villarom.
  • Crni86
    19.7k
    misic i zivkovic nisu u isto vrijeme bili u igri…

Misic je izaso na poluvremenu, a zile uso. Kod sva tri gola misic je van igre.
  • rokikaciga
    10.6k
    Nije istina.

Ista stvar se dogodila i kad je ponisten gol

n9edZzk.jpeg
  • Crni86
    19.7k
    buraz zivkovica se hejta radi zadnje utakmice protiv sirokog :lol:

Mali je kod sva tri gola blizu, govor tijela uzasan, s loptom u nogama kriminalan. Jedino kaj dobro radi je popravlja rajf. Svaka malom cast, mozda negdje uspije, ali nazalost nije kvaliteta za dinamo.

Jucer su miso i ljubo jako dobro pokrivali taj prostor u prvom pol.
  • rokikaciga
    10.6k
    On je pedro i protiv Radomlja bio..pogledaj komentare
  • Crni86
    19.7k
    nije on nikakav pedro vec nije kvaliteta za dinamo. Max je za njega sergio ramos, a svi smo se slozili da nazalost max nije kvaliteta za dinamo.
  • rokikaciga
    10.6k
    bio je pedro jer decko nije bio kriv za ta dva gola a tu su ga svi razapinjali jer je njegov igrac dodao na povratnu gdje je protivnik OPET bio sam dva puta.
  • Zagi
    15k
    Ja ga hejtam jer je u svakom kontaktu ili spor ili neprecizan u dodavanju ili neodlučan .
    Jedan "tko je kriv" freeze frame je nebitan. Ne vidim niti jedan segment igre u kojem je natprosječan.
    Nije svatko za vrhunskog nogometaša. Bačena minutaža.
  • Crni86
    19.7k
    Prema pisanju s fejsa, Peric ne zeli raskinut ugovor s nama makar mu se nudi korektna lova za to. I to sve koci novi Misicev ugovor jer obojica imaju istog menadzera

Isto tak uz Zajca spominje i da je Sunjic opet u fokusu.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Pisalo se da je Peric usao u biznis s nekretninama. Ja mislim da je i on svjestan da je to to od nogometa i da mu se ni ne isplati nista vise od cekanja da ugovor istekne.
  • Crni86
    19.7k
    pa onda bi tek trebao uzet lovu od raskida i da ima dodatnog svjezeg kapitala za svoj novi biznis.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    zasto da uzme 300 ako moze 800? Mislim da cemo mu morat isplatit ugovor u cijelosti jednostrano ako ga se zelimo rijesit.
  • Paggini
    74.9k
    Pa jel nemaju svi ugovori neke stavke o raskidu? Tipa ako je ostalo xy mjeseci na ugovoru, isplaćuje se dio ugovora, odnosno xx mjeseci?

Tipa ako ima 24 mjeseca, isplacuje mu se 12?
  • ElDorado
    9.8k
    I Mmaee će očito biti problem
  • Crni86
    19.7k
    [ osim ako ne ugovore posebnu klauzulu (moze biti i otkupna klauzula), isplacujes cijeli ugovor.

Al eto dva stopera u hladnom pogonu, a zajedno sigurno imaju 1,5 milja na godinu… strava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.