• Mali Zeus
    20k
    zona mora imati dežurnog pedra, po Lisici se počelo pljuvati čim je došao.
  • rokikaciga
    8.3k
    Tu je i Moreno.. krivilo ga se za ona dva gola na povratnu a Misica ni na mapi
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Miha Zajc ima 31 godinu i samo 309 minuta u Ligue 1 prosle sezone, zar nema neka mlada opcija za sesticu, Misic vec ulazi u ozbiljne godine i sve veci problem mu je defanzivna tranzicija, ne vidim kako bi tu Zajc mogao biti kvalitetno rjesenje.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Zajc dolazi u Istanbul na preglede u utorak, međutim, Fener ne racuna na njega i spreman ga je pustiti besplatno, samo da ode i riješe se njegove plaće...
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    @miro stojkovica se ne troši na desnom krilu negonjebon savrsen za tu poziciji. Sirov , jak ,brz sve sto se os krila trazio. Ima moc ponavljanja. On NIKAD,ne moze biti zamjena za baturinu jer je jednostavno i Technicko i takticki limitiran igrac. Ne moze odigrati jedan prosti dupli pas, ne visi igraca u boljoj poziciji, ima dobar udarac i to je to. Nesto kao Špika na svojoj poziciji,previse losih odluka donosio da bi bio igrac prevage na 10, a na 8 ih imamo previse . Desno krilo je njegova najbolje pozicija
  • Ivdzo11
    8.7k
    Dakle, da ponovimo, Dion Drena Beljo i dalje je prva želja, a razgovori s Augsburgom još nisu došli u završnu fazu. To bi se trebalo dogoditi početkom tjedna, onda će se znati kako stvari stoje, mogu li ga Modri dovesti ili ne. Kad vide kakva je situacija s Beljom, tada će u Maksimiru odlučiti idu li po Ramona Miereza! Navodno dogovor s njim ne bi bio kompiciran, no, čeka se Beljo. Iako, nije isključeno da na kraju dođu i obojica. Treća je opcija Marcelo Ryan, Brazilac iz Japana, koji također čeka ' u redu'. Očekuje se, takav je Dinamova želja, da novi napadač dođe u Maksimir do kraja tjedna! A kažemo, nije nemoguće, da dođu i dvojica od ove trojice. No, prvo odluka oko Belje!
  • Zagi
    13.7k
    Lijevo krilo je njegova najbolje pozicijaKujtim Shalla
    Valjda ovo. Ove izmjene mjesta njega i Vidovića okej ali Stojković je krilni tip igrača , a Vidović povučeni napadač/desetka.
  • Nogo
    9.5k

Ja se nadam Ramonu koji želi doći kod nas.
    Najgore bi mi bilo da uzmemo Belju i ne znam Ryana, a Mierez ode kod tovarije. To bi bio pucanj u nogu.
  • Crni86
    18.3k
    Mislim da je Mierez neupitan u ovoj kombinaciji (ako dolazi bez odstete) i da je samo pitanje ryan ili beljo.
  • Orc123
    14.2k
    Ne znam cemu ta opcinjenost Beljom koji nije bolji napadac od Miereza a kostao bi ogroman novac, a Mierez bi dosao besplatno.....ne shvacam....i mislim da nam 2 napadaca ako ostaje Kule nisu nasusno potrebni....cemu ulupati tolike pare kad nam treba jos barem jedno krilo, stoper a bome i 6ica.....Beljo bi nam financijski pojeo sva ostala pojacanja
  • Omake
    14.1k
    Zajc većinu karijere je ili desetka ili ofenzivnija osmica ako se igra s dvije. Ima super šut i tehnički je dobar. 50 golova i 50 asistencija u karijeri. Ne djeluje mi kao netko tko može pokriti solo 6 u 433. Možda se našao kupac za Soldu ili ima dovoljno interesa , a Zajc će biti alternativa. Od napadača se stvarno nadam Mierezu. I Mijić i Ryan su mi solidna konkurencija Kulenoviću, a s tim da Ryan ima solidan potencijal preprodaje ako klikne.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ja bi radije u tom slučaju da se dovede onog mlađeg brata od Villara. Mislim da bi nam se isplatio, a ne bi bio nešto skup. Plus lik je baš prava šestica!
  • Zagi
    13.7k
    Kako nam sada treba još jedna 6ica? A kaj je Villar?
    Igra Mišićevu poziciju , nosi broj 6.

Kako igrač treba izgledati da bi kod forum struke zaslužio taj broj? Ovo postaje neka mistična pozicija.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Igrači kao Zajc i slični po meni nemaju više nikakvog smisla i sumnjam da je to stvarno opcija

Osim tog trećeg napadača, rotacije nam više ne trebaju. Nama trebaju igrači koji nedvojbeno upadaju u kadar u prvih 11 i donose kvalitetu kakvu nemamo.

Prodat će se ovaj, pa će klupu grijat ovaj, možemo ovako, a da ovaj igra ovdje, može ovaj pokrit ovo…. Nepotrebno.
  • Droljo
    23.5k
    Ovo postaje neka mistična pozicijaZagi

Kombinacija jurčića, nike kovača i solde.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.