• marcio amoroso
    43.1k
    Gledao sam malo kadar Sampdorie. Oni imaju tri lijeva krila, dva su mladi dečki kojima je vrijednost 225 tisuća i jedan je Danac Damsgaard.
    Moguće je da čak planiraju da mu daju neke minute.
    Desno krilo čak nemaju u kadru. Imaju zato 5 dobrih stopera, neka nama daju jednog od stopera besplatno na godinu dana, a nek Marin ide tamo i sve 5.
  • Mali dioničar
    17.7k
    ...ali bez opcije kupnje...
  • marcio amoroso
    43.1k

Ili sa neodgovorenom opcijom.
  • Kwedi
    3.9k
    Marin nije psihički još uvijek jak da se prebaci iz junorske dominacije u seniore s potencijalom dominacije. što je već dokazao.

S 18 godina poslati ga u Italiju, nova sredina, okruženje i pitanje dal će primirisati prvoj momčadi - izgubljena godina jer očito glava(ne samo frizura) je problem.

HNL ima dovoljno kola, na njegovoj poziciji je Oršić - s dovoljno rotacije (a i možda pokušaja da ga se u slabijim utakmicama prebaci i na desno krilo) kroz ovu sezonu bi se mogao u Dinamu pokazati - da ili ne. U inkubatoru je, točno se vidi kako napreduje, u kakvom je stanju.

Alternativa je Lokomotiva ili Varaždin; po meni bolje gdje će mu se desiti reality check al opet ne u toj mjeri da psihički propadne na način da ga se torpedira u Italiju, a s druge strane imao bi sezonu pred sobom u kojoj se vidi je li je ili nije.
  • deda
    38.3k
    Ma on je mrtav igrač u Italiji
  • deda
    38.3k
    Koliko vidim igraju 4-4-2, znači apsolutno nula bodova. Nema šanse da Marin igra taj sustav u ovom trenutku.
  • xavier
    12.1k
    @deda

Baš sam ja htio napisati, Sampdoria je prošle sezone uglavnom igrala 4-4-2 ili 4-4-1-1 pa joj klasična ofanzivna krila baš i nisu potrebna. Ne vjerujem da je Marin spreman za igrati lijevo ili desno u toj formaciji u Italiji.
  • deda
    38.3k
    Koje paradokse imaš u životu. Jedan talent dobiva milijune i ne želi otići jer smatra da nije spreman te da se još mora razvijati u Dinamu, a drugi je zahrđao i vrijedi gajbu pive i želi otići.
  • xavier
    12.1k
    S Bjelicom nikako nije našao zajednički jezik, ali ono što meni ne ide u glavu je činjenica da ga čak ni Zoki ne stavlja u igru. Očito je dečko trenutno jako daleko od ozbiljnog nogometa.
  • deda
    38.3k
    Ajd barem se mogu pohvalit da sam jedan od 100 ljudi koji su uživo vidjeli taj jedan jedini gol za prvu momčad Dinama. :blush:
  • marcio amoroso
    43.1k

Ja sam isto mislio da će ga Zoki gurati maksimalno.
  • deda
    38.3k
    Pa sezona je tek počela, odigrali smo samo 5 utakmica, valjda bi dobio šansu.
  • NORTE
    17.2k
    Od milijun eura za posudbu i 10 milijuna otkupne klauzule došli smo do besplatne posudbe i 5 milijuna obvezne odštete nakon godinu dana. U 5 rata naravno. Sve to za najvećeg talenta kojeg ovaj klub ima.
  • NB86
    16.9k
    Da se uopce razmisljaju o toj ponudi je sramota.
  • Kwedi
    3.9k
    https://www.index.hr/sport/clanak/potvrdjeno-indexu-englezi-su-poslali-ponudu-za-mladog-napadaca-dinama-ceka-se-odluka/2212964.aspx

Kulenović se nije uspio nametnuti kod Nenada Bjelice, ali ni u kratkim mandatima Igora Jovićevića i Zorana Mamića na klupi Dinama, pa se ne čini nemogućim da ga Dinamo proda.

Na poziciji napadača Dinamo još ima Brunu Petkovića i Marija Gavranovića, a tu je i mladi Bartol Barišić koji polako ulazi u roster prve momčadi.

Index zaboravio da postoji Komnen Andrić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.