• Sajla
    10.4k
    jer dug je privremen (a ionako će ga drugi vraćati), a ideal je vječan!
  • Kristijan992
    527
    Jagušić potpisuje novi ugovor sa Slavenom: "Pozivamo vas na konferenciju za medije, u petak 4. srpnja u 14 sati u prostoriji za novinare. Središnja tema konferencije je Adriano Jagušić, s kojim ćemo potpisati novi ugovor, a tim povodom mlada zvijezda Slaven Belupa i SHNL-a obratit će se novinarima. Na konferenciji će biti trener Mario Gregurina i direktor kluba Vedran Bači."
  • Ludovic IX
    9.1k
    mi bez svoje škole odnosno uzimanja najboljih klinaca iz lokosa, belupa ili vž (majer, ivanušec, pjaca, broz) teško da sa svojim budzetom možemo raditi toliku razliku u odnosu na rijeku ili hajduk koji pikaju po besplatnim igračima i ponekad napipaju (rijeka).

Mi kupujemo relativno skupo (mi plaćamo više za neke igrače nego što bi ih recim orijeka ili hajduk platili da ih oni žele a mi ne) a prodajemo još skuplje ako su igrači talenti. oni kupuju za ništa , daju manje plaće jer nemaju i prodaju za višestruko manje i stalno su u tom krugu di ne mogu doći do našeg budžeta jer ne mogu niti proidat za te novce niti mogu do skupina.

ali mi ćemo zato što imamo duplo više novaca ili tri puta od recimo rijeke, dati za plaću 750k a rijeka tom istom igraču 250k i imamo istu kvalitetu za tri puta više novaca. dinamo mora ulagati u najveće talente i dovoditi igrače poput ljubičića, ktca ili rpg-a.

ne dati da neki prpić ili stojković završi u nekom drugom klubu a iz zg bazena je.

to što imamo veći budzet ne zanči automatsku razilku od 10 bodova na tablici. da bi tu razliku imali, tu razliku u budzetu treba pametno i potrošiti.
  • Filip85
    290
    čiji je dida postrojavao četnike na peristiluPaggini

Nije ni on daleko

https://narod.hr/sport/tko-ljubo-pavasovic-viskovic-odvjetnik-mentor-anto-nobilo

"Što mu znači ‘Oluja’?

"Kada je kontroverzni odvjetnik Anto Nobilo, svojedobno kandidat HNS-a za ministra pravosuđa, rekao kako je “Oluja veći genocid od Ovčare i Vukovara”, Pavasović Visković stao je u obranu kolege rekavši kako je Nobilo zapravo “govorio kao pravnik.” "
  • Filip85
    290
    Pa moguće, jer njegov djed je mogao biti "u naponu snage" između dva rata, kada je ORJUNA napravila svoje pipke dolje. ORJUNA je zapravo produžena kraljeva ruka iz doba SHS, umiveni naziv za - četnike.
  • pešća
    360
    Ode Livaja u pržun.
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Najjaci su komentari tovarčina.

“Bravo Livaja to je kapetan stao je iza mladih momaka.”
    “Ovo ce samo galvanizirat momcad sad smo jos jaci.”

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Crni86
    12.2k
    Nisu oni svjesni da kolko god njima Livaja doprinosi igri je zapravo i jako velik uteg momcadi koji ne dozvoljava da se momcad pomakne i 2% prema naprijed.

Tko normalan zeli dijelit svlacionu sa takvim debilim kojeg klub jos i brani u svim tim pizdarijama te zataskava ih. Mos doc ili kimat glavom ili dobit batine. Treceg nema.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Izasla je snimka tucnjave igraca Hajduka i uvijek pitomih Slovenaca :rofl:
    Livaja ovaj u zelenom, tim kroseom izbija zub Janezu.

https://www.facebook.com/share/v/194nEtTY44/
  • Brusa
    3.5k
    navukao si me :razz:
  • bbb medimurje
    4.1k
    napokon sve pozitivno i vrhunski i onda krenu ove laži i fabrikacije purgerskih medijaPaggini

Slovenski mediji i policija s prebivalistem u zagrebu, slucajno jel?

Maloprije na radio split se javlja novinar sa bleda i spikerica ga pita jeli moguce da su zastitari navijaci drugog kluba a on odgovara da se svasta prica i da je moguce da su ih zastitari prepoznali i vidili priliku da se NAPLATE :rofl:Li d1986

Tocno 4 sata im je trebalo da okrive navijace drugog kluba
  • Keyser Soze
    14.6k
    Dobar posao Hajduka ako su osigurali 25% od iduće prodaje iako mi se to čini puno.
  • Kristijan992
    527
    navodno ne ide sve njima, 10% Prpić i manager, 15% Hajduk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.