• Ludovic IX
    9.1k
    taman ako dobije mjesec dana zatvora, taman da prskoči prva dva kola koja tako i tako mora preskočit.. a ovak će i treninge preskočit do tad.. nije on ni lud
  • Tvrdica McTvrdi
    921
    Vidio sam sada po komentarima novu konstrukciju. Zaštitari su bili Srbi, a igrači su puštali Thompsona pa je nastao sukob. Livaja hrvatski vitez na braniku Domovine.
  • Paggini
    57.1k
    hrvatski vitez na braniku DomovineTvrdica McTvrdi

O5pkvba.jpeg

Hvala mu na obrani
  • Mali Zeus
    18.1k
    Treba Livaji dati braniteljski status.
  • Tvrdica McTvrdi
    921

Narod biran od Boga, guši nesloga
  • eol12
    691
    Kaže germanijak da prema njihovim izvorima svi zubi na broju i nije bilo ozlijeđenih, dok slovenski portali pišu kako je službeno izvješće policije takvo da su dvije osobe ozlijeđene i provode se daljnji izvidi.
    U svakom slučaju kako god bilo činjenica da se pilo i ometalo javni red i mir, sto nikako nije u redu, pogotovo ako je klub na priprema za novu sezonu, da je riječ o našim dečkima strogo bi osudio takvo ponašanje kojem nema mjesta u normalnom profi svijetu, podsjećam samo da je to ekipa koja zarađuje novce kakve mi tu forumaši zaradimo godinama rada i truda i obrazovanja. U svakom slučaju sramotno za klub, sve da su i zubi ostali na mjestu, ali jednostavno uz povijest Livaje i njegovih ispada teško je povjerovati da je sve ostalo na verbalnim ispadima.
  • NORTE
    17.1k
    Vrlo vjerojatno postoji i snimka sigurnosnih kamera.

Ružni, prljavi i zli.
    Poglavlje prvo.
  • Mali Zeus
    18.1k
    Garcia mora da je oduševljen.

Brzo će njemu biti jasno di je došao, ako već nije.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Manga je Livaja ako je stvarno nokautirao zaštitara. Ne vjerujem da ga je nabio iz čistog mira. Da je naš igrač u pitanju, drugačije bi se pisalo.
  • JakovK6
    189
    Da je naš igrač u pitanju, već bi oni pisali HNS-u za zabranu funkcija u nogometu na godinu dana. A toj "mangi" nekoliko stranica sprdnje neće škodit. Opusti se..
  • Sajla
    10.4k
    ne znam kaj bi se pisalo, ali igrač Dinama na pripremama se ne smije u 1 u noći dovesti u situaciju ni da 100% opravdano lupi zaštitara.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Manga je Livaja ako je stvarno nokautirao zaštitara.Mr Anderson

Po čemu je manga, osim što je opet ispao glup?
  • Mr Anderson
    12.6k

Briga mene za njega ko osobu i sprdanje s njim. Govorim općenito, poštujem likove koji se ne daju zajebavati.
  • Paggini
    57.1k
    poštujem likove koji se ne daju zajebavati.Mr Anderson

Brate, romantiziraš pičkaranje profesionalnih nogometaša na pripremama u drugoj zemlji, kao da imaš 12 godina. A i drugo, tvoja vizija zaštitara je neka mrgetina i njuška, a većina ih je jedva prosječne građe.

I mislim da bi nas ovdje sve bila sramota i da bi itekako pizdili da se netko od naših tako popičkao na pripremama, pustajuci glazbu sa zvucnika u 1 ujutro.
  • rokikaciga
    2.6k
    Ne razumijem kako mozes otici na pripreme i otic cugat. Pa picka ti materina razmazena, da sam imao te srece (i malo vise talenta) da sam u toj poziciji pa grizao bih teren, jeo jebenu ciklu...kaj god

Mrs stoko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.