• pešća
    355
    Otvorit ću tabu temu i reći da je realnost da mnogi posuđuju godišnje svojim bližnjima ili prijateljima kad ne mogu na utakmicu umjesto da prepuštaju svoje mjesto u slobodnu prodaju. I onda teoretski imaš osobu koja zadovoljava uvjet za nešto iako je sama bila na manje utakmica od predviđenog.

Neki europski klubovi imaju model da ako imaš godišnju a ne dođeš na tekmu I ne prepustiš mjesto par puta godišnja ti se poništava, ali doslovno. Mislim da je to prikladan model za Kranjču sa malim kapacitetom. Ili dođi na utakmicu ili prepusti mjesto, ako to ne radiš godišnja nije za tebe. Mjesta na stadionu će biti malo, uvjeti za gledanje odlični i uvijek će bit netko ako ti nećeš.
  • Robi T
    300
    ili je 3. opcija a to je da sve pokuša dobiti na galamu...
  • miro
    6.8k
    Ja recimo mislim da bi godišnju trebao moć dat burazu ili frendu ako vec nemreš na tekmu. Platio si, pa zašto ne bi imao pravo dat nekome svoje mjesto? Ako nemas nikoga, onda prepustiš
  • criticus
    4.3k
    Srijeda prošla bez dedinog izvještaja :broken:
  • Z brega sam
    35
    Mislim da postoji velik broj godišnjaka s tim razmišljanjem i da su tak delali.
  • Neron53
    1.8k

Pa naravno, to je navijacki .
    Covjek iz ekipe ti je uvijek na prvom mjestu.
  • rupke
    180
    mogao bi se nadograditi sustav prepuštanja mjesta na način da postoji opcija da prepuštaš ulaznicu direktno osobi. uneseš mail adresu osobe kojoj želiš prepustiti ulaznicu, ona dobije poveznicu putem koje ima rok npr. 4 sata za platiti i nakon toga dobiva jednokratnu ulaznicu kao da je kupljena regularnim putem. ukoliko istekne taj rok ulaznica se vraća vlasniku godišnje. zbog moguće zloupotrebe toga sustava ograničiti na neki maksimalni broj prepuštanja, npr. 1 utakmica u skupini, 1 derbi...
  • Mali Zeus
    18.1k
    Otvorit ću tabu temu i reći da je realnost da mnogi posuđuju godišnje svojim bližnjima ili prijateljima kad ne mogu na utakmicu umjesto da prepuštaju svoje mjesto u slobodnu prodaju. I onda teoretski imaš osobu koja zadovoljava uvjet za nešto iako je sama bila na manje utakmica od predviđenog.pešća

Nije li to normalno, da godišnju daš frendu ili rodbini ak nemreš ti ići? E sad na koliko tekmi ne ide to je drugo pitanje, al meni je to normalno, a ak nemaš nikog onda daš u slobodnu prodaju, tj. prepustiš mjesto.
  • Olmic
    5k
    Koja banka moze na rate?
  • Nolifer
    11.8k

Da to i mene zanima
  • Olmic
    5k
    Zaba, Erste, PBZ i OTP kaze papa
  • Nolifer
    11.8k

Hvala na info
  • Mali Zeus
    18.1k
    Neke banke i same daju do 3 rate za svaku transakciju i kupnju, tipa Zaba.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Da to i mene zanimaNolifer

Ove sezone pivkani na stadionu? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.