• Keyser Soze
    14.6k
    ponuda na 5 milijuna eura plus još jedan u bonusimaIvdzo11

:rofl:
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ljevonogi stoper, relativno mlad, U-21 reprezentativac, blizu A ekipe. Nije to nerealna cijena. Da je bio kod nas, išao bi za 10-12 milja.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Mislim da je cijena i mala u smislu Prpićevog potencijala, ali oni teško mogu to izvuć bolje

S druge strane, po meni ogroman udarac za kvalitetu njihovog rostera.
  • Paggini
    57.1k
    Pitanje je koja cifra ide agentima za posao.

Oni idu na Ziru bez Urema i Prpića, kako stvari stoje. Lijepo.
  • GOAT
    3.2k
    Kad im krene rezultatska kriza, tražit će da glave padaju i onda da se usijane magarece glavice smire oni ce smijeniti predsjednika i pravit se da je on glavni problem. Imam feeling da ga svakako ne vole pa je steta ne iskoristit priliku i sve svalit na njega.

Za nas je dobro da on bude tamo sto duže hahah
  • skener
    4.6k
    Dominik Prpić ima ponudu Porta, portugalski velikan spreman je ući u transfer 21-ogodišnjeg stopera Hajduka.

Prošlog tjedna priča se ugasila na odšteti od tri milijuna, ali početkom ovog tjedna ponoseo se otvorila sa svotom od četiri milijuna eura plus milijun eura bonusa. Prpić je već osam godina u Hajduku, a ugovor s Bijelima ima još dvije godine, do ljeta 2027. godine.

Splićani pokušavaju transfer dovesti do ciljane svote od sedam milijuna, ali Porto ipak nudi nešto manje
  • NitkoBitan
    28.4k
    4+1 milijun eura je 7 milijuna eura u tovarskim medijima. Valjda racunaju buducu prodaju iz Porta od 20 milijuna eura i sve Prpiceve place do kraja ugovora u Hajduku.
  • Paggini
    57.1k
    4 milijuna ako se knjiže 5 puta su koliko dečki moji?

20 milijuna eura. Svaka čast na poslu!
  • DiddyGuela
    3.7k
    Ali 7M€... Bas me zanima na temelju cega su odredili tu cijenu. 3. mjesto u HNLu? Ispadanje od Ružnogbureka? Sta jebote?
  • Peškaman
    7.3k
    Očekivao sam da će pumpati cijenu pa polako snižavati po medijima ali u dva-tri sata od skoro/malo manje od 7mil € do 4mil€ + 1mil€ bonusa :grin:
    Još nek' se ispostavi da određeni postotak ima agent/igrač...
  • Goncalo Santos
    93
    Bilic ostaje predsjednik jer je podoban, on ne odlucuje ni o cem, Pavelin je odlucivo preko njega, sad ce Pavasovic.
  • veselko tenžera
    4.5k
    Četiri plus jedan jednako je sedam.
  • Pacho
    1.9k

To je tako kad bilic bez naocala procita ponudu
  • Odani Zgd
    628
    nešto slično kao iz pjesme tram 11,jedan i jedan=jedanaest
  • Tvrdica McTvrdi
    915
    Za koliko mislite da bismo ga mi prodali da je igrao kod nas prošle sezone? Na ovako nekoj prosječnoj razini da je igrao kao i naša ekipa? Obzirom da smo Sučića 14, Baturinu 18, ne vidim scenarij da bi Prpića uvalili za više od 9. I zato mi 7 izgleda kao predobar deal za njih. Pa znaju drugi klubovi da su oni treći u HNLu, u Europi ne postoje, da nemaju para i da taj Prpić nema praktički ozbiljnu utakmicu van HNLa, a nije da ima baš 16 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.