• skener
    4.6k
    Načelno, ova ideja o prodaji dodatnih godišnjih za ovu sezonu bez prava prvokupa sljedeće sezone nije loša, ali pitanje je koliko je zaista oportuna jer klub nije ograničen samo kapacitetom Kranjčevićeve nego i UEFA-inim zahtjevima te mnoštvom drugih peripetija koje su tu uključeneBosskovitz

Slažem se, ali ne mislim da bi 1000-1500 godišnjih više predstavljalo problem, a vjerujem da bi već taj broj pokrio veliku većinu onih koji su zainteresirani za godišnje. Da ne bude zabune, nisam mislio da se puste godišnje za ZG, nego samo ZD i SD kako je i trenutno u ponudi
  • deda
    38.3k
    50.000 :party:
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Kada se prodaju sve godišnje koje su planirane (cca 4500) ponuditi još ulaznica po istim cijenama uz jasnu napomenu da kupci tih ulaznica neće imati pravo prvokupa kada dođe do seljenja na Kranjčuskener

Lako meni za Kranjču, ja hocu da imam pravo prvokupa kod kupnje europskih za gostovanja isto kao i gpdisnjaci.
  • Sajla
    10.3k
    Šaljem srdačan pozdrav za ostalih 49.999 dinamovki i dinamovaca s liste članova i prijatelja kluba :strong: :clap: Nastavimo dalje jako!

YIVu-J3po-Sp60-UM7u-mfb-Ow.png
  • prefontaine
    2.6k
    Dame i gospodo, dana 2.7.2025.godine u 10:56 sati Građanski nogometni klub Dinamo broji 50.000 članova i prijatelja kluba!

Prošle sezone brojku od 50.000 (doduše samo) članova, dosegli smo 21.10.2024., znači ove godine 3 ipo mjeseca ranije.

I opet sanjam tisuće te bodre... (#/d)
    Screenshot-20250702-105615-Brave.jpg
  • Dinamosaurus
    26
    Mislite li da ćemo preći 60 tisuća u 2025?
  • Mali Zeus
    18.1k
    Apsolutno.
  • deda
    38.3k
    Teško, procjenjujem još nekih 10%, dakle oko 55.
  • Tvrdica McTvrdi
    897
    Za koliko godina prebacujemo 100?
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Za koliko godina prebacujemo 100?Tvrdica McTvrdi

Do novog maksimira (optimistiĉno)
  • fakin
    959
    slazem se i nadam se ce klub takvu odluku donijeti. Zaista bi bilo logicno i normalno da klub da mogućnost svima koji zele da kupe godisnju za ovu sezonu
  • Sajla
    10.3k
    s jedne strane je pitanje kako bi se koristile takve godišnje, tj hoće li ti ljudi dolaziti samo na derbije i EL jer ne moraju razmišljati o pravu prvokupa za sljedeću sezonu i/ili Kranjču pa im je samo bitno da im se isplati trošak.. a možda bezveze pušem na hladno. s druge strane, raste vjerojatnost da će doći i na "manje" utakmice kad već imaju kartu.
    u svakom slučaju veseli da se traži karta više. ne znam razmišljaju li u klubu uopće u tom smjeru, ali do 14.7. ima dovoljno vremena da se razmotri odluka o takvom "drugom razredu" godišnjih ulaznica.
  • Sljeme
    3.1k
    Dame i gospodo, dana 2.7.2025.godine u 10:56 sati Građanski nogometni klub Dinamo broji 50.000 članova i prijatelja kluba!prefontaine

Svaka čast Međimurskoj županiji, koja je odmah iza Zagreba po broju članova u odnosu na broj stanovnika.
  • skener
    4.6k
    tj hoće li ti ljudi dolaziti samo na derbije i EL jer ne moraju razmišljati o pravu prvokupa za sljedeću sezonuSajla

Ali i "redovne" godišnje isto ne gledaju dolaznost. Danas može godišnju kupiti i onaj tko je bio na 100% utakmica i onaj tko nije došao niti jednom, bitno je samo da imaju godišnju od prošle sezone

s druge strane, raste vjerojatnost da će doći i na "manje" utakmice kad već imaju kartu.Sajla

Nekako mislim da bi ipak velika većina bila ovih jer ako netko kupi godišnju, za koju zna da mu iduće sezone ne garantira ništa, ne vjerujem da mu je motiv doći na par utakmica
  • Ludovic IX
    9.1k
    kad indijci zavole dinamo i učlane svoj kvart i eto nas na par sto tisuća
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.