• Dino
    3.9k

I jedno i drugo je rizik ako se netko bas zeli kompletno rastavit. Mozda je cijena ipak trebala biti malcice jeftinija, ali i dalje dovoljno visoka da nitko ne uzme vise od dve. Ovo koji se napiju prije, nakon cekanja od dva tri sata ce se otrijeznit.
  • NKDZ86
    4.5k
    mislim da je neko rekao na tvu da će bit boce piva, ko na stadionu i da će točiti u čaše.
    a iz principa neću dat toliko za žuju, nema šansone.
  • Mr Anderson
    12.6k
    To mi ima više smisla nego točeno pivo.
  • jedan u nizu
    13.9k
    To mi ima više smisla nego točeno pivo.Mr Anderson

Koji god scenarij da bude, nece biti lagan i nece raditi kako treba.
    Ne znam tko uopce ima potrebnu kolicinu piva u ovo vrijeme godine da opskrbi tako veliki event.
    To nisu kolicine koje su 3-5% vece, pa se jedna Zagrebacka pivovara moze prilagoditi tome. To su ogromne kolicine koje je tesko nadoknaditi u bilo kojoj ambalazi.
    Da bi se pokrilo tocenim pivom - treba pripremiti na tisuce bacvi. Nema nitko toliko puno na lageru za jedan vikend.
    Da se pokrije limenkama/bocama, ne znam tko bi to stigao napuniti, pivovare ionako sada rade u 3 smjene. Ugurati tu kolicinu u proizvodnju i punjenje je jako zahtjevno, pogotovo sa samo 2 mjeseca pripreme.

Nekako mislim da ce koncesionari dobaviti pivo i iz inozemstva, i od svuda po malo, gdje god budu mogli. Malo od zuje, malo od Heinekena, malo Bavarie, malo Budweisera i Tuborga, svega po malo.

Od prvog dana govorim da je ovo nevjerovatan logisticki izazov, i nebi volio biti u kozi organizatorima, niti po pitanju osiguranja, niti po pitanju toaleta, sigurnosnih ograda, hitnih sluzbi, hrane i pica. I da napravis nemoguce, i da uspijes to posloziti da funkcionira (ne da bude savrseno, nego samo da funkcionira) i dalje ce mase biti nezadovoljne.
    Tako da skidam kapu cijelom timu koji se bori s tim.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    realno cilj je svima da se nitko tam ne napije nego da uzme maksimalno jednu pivicu za dozivljaj i gotovoDino

Trebali su onda bolje prodavati pelinkovce umjesto pive. 1 bombica po glavi prije koncerta čisto da si unutra

Jel tak @Noel
  • Neron53
    1.8k

Cuo sam da ce biti piva iz inozemstva i da bi se mogla dofurati cisternama pa iz njih spojena na tocionike.
    Ne znam da li je istina ali kaze kompa da se tako odradjuju veliki koncerti vani..
    Osim tocionika mi nista nema smisla.
  • Nolifer
    11.8k
    Nadam se da nebu bilo Heinekena :lol:
  • Neron53
    1.8k

Na 35 stupnjeva je glavno da je piva mrzla :)...koja je, nikoga nece previse zanimati
  • Mr Anderson
    12.6k
    Vjeruj mi, istina je.
    Radio sam puno puta na tocionicima koji se nisu gasili niti sekunde, i izdrzali su.
    jedan u nizu

Ne znam, nisam neki ekspert za to, organiziramo turnire i jedne godine smo imali velikih problema jer su nam bačve stajale na vrućini, piva se pjenila i nije bila hladna. Nakon toga držimo ih u kamionu hladnjači i funkcionira odlično. Imali smo i opcije s flašama koje bi stajale u kamionu pa bi punili frižidere, ali opet uzme vremena pretakanje. Na stadionu isto nema točene nego pretaču iz flaša. Opet, to su sve puno manje količine nego kaj će biti na koncertu. Ovo s cisternama pive mi još najviše drži vodu.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Platiti 8 eura za nešto iz asortimana bilo kojeg potencijalnog dobavljača, bilo Zagrebačke pivovare, Carlsberg Hrvatska ili Heineken Hrvatska je jednako ratnom zločinu za mene.
  • Paulie
    50
    i na prljavcima nedavno u areni je bila ista cijena žuje ko sto ce i sad bit (7e sa čašom) pa je opet bila gužva na šanku, jbg kad si žedan nisi svoj..samo da do druge pjesme ne bude vec fajrunt na tocionicima
  • jedan u nizu
    13.9k
    imali velikih problema jer su nam bačve stajale na vrućini, piva se pjenila i nije bila hladnaMr Anderson

To hoce kod malih tocionika, koji su tzv ''suhi blokovi'' i koji su predvideni za povremeno tocenje.
    Kod velikih tocionika, koji su ''mokri/ledeni blokovi'' takvih problem obicno nema, jer su predvideni za brzo istakanje i vece kolicine, spirala, kroz koju pivo prolazi, je potopljena u vodi koju hladi tocionik i koju zapravo i zaledi.

Imali smo i opcije s flašama koje bi stajale u kamionu pa bi punili frižidere, ali opet uzme vremena pretakanje.Mr Anderson

Kao sto kazem, ako to bude opcija onda ce to trajati i duze, a i zauzimat ce dosta prostora.

Na stadionu isto nema točene nego pretaču iz flašaMr Anderson

Gdje? Na Maksimiru se uredno toci iz tocionika.
    Jedino sto se pretace u case su sokovi i voda.

Ovo s cisternama pive mi još najviše drži vodu.Mr Anderson

Vise manje ista stvar kao i sa bacvama, samo imas jednu veliku bacvu umjesto desetaka/stotina malih.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Gdje? Na Maksimiru se uredno toci iz tocionika.jedan u nizu

Pa uvijek mi pretaču iz flaše, ispod zapada. Osim u fan zoni.
  • Droljo
    18k
    Točionik i piva iz bačve je riješenje i mora ih biti puno. Točionici hlade pivu real time dok prolazi kroz njega sve da je i kipuća u bačvi. Tisuću puta sam radio na tim stvarima. Sve mora biti kak treba i onda nema brige. Co2 pun, točionici upaljeni na vrijeme, puni vode itd i što veće bačve...
  • Dino
    3.9k
    Tisuću puta sam radio na tim stvarima.Droljo

Tebi vjerujem, ti si na sanku dosta puta to dokazo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.