• Ludovic IX
    9k
    kad ti dođe na mail da je narudzba provedena/poslana, onda će ti sjest i bodovi.. za par dana
  • skener
    4.4k
    a ja jucer potrosio ostatak bodova na gluposti jer nisam imao na sta pametnijkibatech

I vrlo vjerojatno danas uopće nemaš barkod za iskoristiti te nagrade koje si izabrao jer se očito i ru nešto spojebalo
  • Nolifer
    11.8k

Ok, thx :up:

kad ti se narduzba obradi skroz dobijes bodove (ako si povezao clanstvo na profil)kibatech

Je, povezano je, jer si vidim člansku na profilu...
  • Šteco
    937
    I vrlo vjerojatno danas uopće nemaš barkod za iskoristiti te nagrade koje si izabrao jer se očito i ru nešto spojebaloskener

Ja ih nemam u aplikaciji, ali sam skrinšotao kad sam aktivirao nagrade. E sad, pitanje oće li mi ih priznat u shopu ili neće. Ali budemo testirali.

Mene sad zanima, ako su bodovi produženi do 31.07., te ako povežem godišnju ako je danas kupim, vjerujem da ću dobiti bodove za to (bar je tako bilo prošle godine), hoće li mi se brisati ti bodovi s 31.07.? Isto kao i ako nešto kupim u shopu danas.

Ne sviđa mi se što su ovo napravili bez najave i informacija kako će se šta dalje odvijati s bodovima i programom vjernosti. Mislim, briga me za bodove i za privjesak i značku, samo mi je sve to opet nekako napravljeno "ofrlje" i bez komunikacije. Očekivao sam pomak nakon što smo se uhodavali prošle godine sa svim tim novotarijama, ali čini se da ovo i dalje "šteka".
  • PetkoDaniOršaGol
    315
    Odi u povijest transkacija bodova u aplikaciji i tamo će ti biti zapisani bodovi i lijepo se vidi koji dan i koje si prikupio ili aktivirao. Pokažeš to u fan shopu i dobiš značku. Nemoj kupovati.
  • Ludovic IX
    9k
    kad klikneš na trenutne bodove, ispod bi trebalo pisat "osvojena nagrada".. ja danas kliknuo i uredno mi je tu
  • kibatech
    58
    Mene sad zanima, ako su bodovi produženi do 31.07., te ako povežem godišnju ako je danas kupim, vjerujem da ću dobiti bodove za to (bar je tako bilo prošle godine), hoće li mi se brisati ti bodovi s 31.07.? Isto kao i ako nešto kupim u shopu danas.Šteco

Ovo i mene baš zanima jer bi htio kupiti novu kolekciju u shopu i još neke stvari, plus isto uzimam godišnju.

Opet konfuzija i manjak informacija...

meni isto nema nikakvih nagrada među bodovima, sva sreća screenao sam kod za obilazak
  • Mali Zeus
    18k
    Bodovi vrijede do kraja srpnja.
  • Mali Zeus
    18k
    Ovo i mene baš zanima jer bi htio kupiti novu kolekciju u shopu i još neke stvari, plus isto uzimam godišnju.kibatech

Uvijek možeš nazvati i poslati mail.
  • kibatech
    58
    poslao mail, javim kaj kažu
  • Mali Zeus
    18k
    Bodovi se brišu 31., ali prije toga ih možeš iskoristiti, ak te to muči?
  • kibatech
    58

• ne vidim nagrade koje sam iskoristio
    • do jučer navečer je pisalo 1.7. i iskoristio sam jučer u 22h 400 bodova preostalih na dvije glupe autogram kartice jer su bodovi trebali isteći
    • prošle godine se za godišnju dobilo 400 bodova, kaj će sad to uzet nakon 31.7. iako je godišnja za iduću sezonu??
  • Mali Zeus
    18k
    E vidiš to ne znam dobro pitanje za godišnju, al pretpostavljam da ti se briše, tj. trebao bi sve iskoristiti do kraja mjeseca. Svakako javi kaj su ti odgovorili.
  • Sajla
    10.2k
    ne bi trebala biti neka znanstvena fantastika isprogramirati da se bodove zarađene zaključno s 30.6. može potrošiti do 31.7., a bodove zarađene od 1.7. zadržati u sljedećoj sezoni.
    npr. jučer imao 200 bodova, danas zaradiš 500 i imaš 700 bodova. ako ništa ne potrošiš, 1.8. se 200 bodova briše i imaš 500. ali ako 15.7. potrošiš 400 bodova ostaje ti 300 i s njima ideš dalje u sezonu.
  • skener
    4.4k
    ne vidim nagrade koje sam iskoristiokibatech

Vratile su se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.